Nosečnost

Moja nosečnost skozi fotografije

Sem ljubiteljica spominov, ujetih na fotografijah. Zadnja leta redno razvijam fotografije in polnim albume. Tudi po porodu sem storila ravno to in prvi album Timee in Minee se pridno polni. Seveda je bilo potrebno poskrbeti tudi za nosečniške fotografije. Odločila sva se za fotografiranje pri Media IK – Photography & video production in izbrala paket sestavljen iz treh fotografiranj – vsakega tromesečja posebej.

DSC_6927

Za prvo lokacijo fotografiranja, ki je potekalo v februarju, sva izbrala Bresternico, ob gostilni Galeb, kjer sva se lani avgusta poročila. Isto drevo so tako nekaj mesecev prej polnile najine prve fotografije, ta dan pa fotografije pikic v trebuhu. Kljub slabosti, sem to uro dobro prestala in uspešno prikrila svoje realno počutje.

24

Aprila smo se odpravili na Mariborski otok, kjer so v gozdu nastale, vsaj zame, pravljične fotografije. Na fotografiranju tokrat ni manjkala niti najina psička Jana, ki se je zares izvrstno izkazala.

20641505_1798883230151760_183222555_o

V juliju, le dober teden pred porodom, sta fotografa Klemen in Ines, poskrbela še za zadnje fotografiranje. To smo opravili kar na domu, sosedi so mi namreč odstopili svoj vrt.

Media IK – Photography & video production hvala za super slikice.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s