naš vsakdan

Spoznajte najino kosmatinko skozi fotografije

Najina družina je posebna zaradi najine psičke Jane. Da, dokaj nenavadno ime za psa, a sedaj, ko smo se ga vsi navadili, se nam zdi, da ji nobeno ime ne bi ustrezalo bolje. Skotila se je 27. februarja 2016 v Prvačini, njeno rojstno ime je Emy.

4

Mitja si je nemškega ovčarja želel že mnogo let, a jaz sem bila vztrajno proti. Doma smo imeli vedno manjše pse, zato sem tudi tokrat govorila, da pristanem samo na majhnega psička. No kako pravijo? Zarečenega kruha se največ poje.

7

Lani sem pristala na to dolgoletno Mitjevo željo in danes vem, da je to ena izmed najboljših stvari v življenju, ki sem jih storila. Ne zamenjam je za nič na svetu.

3

Vedno se me razveseli, vse ji lahko zaupam, pa me nikoli ne izda =P he he, malo heca mora biti. V mislih sva imela psa, ki bo bival na vrtu, a zaradi sosedskih razmer, če se lahko tako izrazim, sva to opcijo spremenila. Odločila sva se, da postane “stanovanjski pes”. Sprva je bilo jasno, da na kavč zagotovo ne bo smela, kaj šele v posteljo. Vprašajte naju danes. Kje mislite, da najraje spi in kam se zjutraj najraje pride pocartat? 🙂

10

Srečna sva, da je prestala mnogo bombnih napadov in ostala živa.

9

Prvi napad beležimo na vrtu, kjer je razneslo njeno moderno rdečo usnjeno blazino. Nato so jo poskušali razstreliti še dvakrat, tokrat v stanovanju. A sreča je bila na naši strani, zato je ostala živa. 😀

11

Ni lepšega kot da se stisne k tebi…

2

Včasih pa seveda pride tudi do trenutkov, ko je jezna, ko se ne strinja z najinimi željami in ukazi. Tedaj je videti nekako tako kot vidite spodaj. Ženska kot ženska.

5

Ker ima zares dobro srce, nama je nekega dne želela pomagati pri prenovi stanovanja. Odločila se je, da nama pokaže zanimiv vzorec, ki ga je v steno naredila kar s kremplji in za piko na i uporabila nos. No, pojasnila sva ji, da nama ni všeč in naj tega več ne počne.

1

Ja, tudi jaz sem nekoč mislila, kako lahko praznuješ rojstni dan od psa? O ja, danes vem kako je to mogoče. Tudi ona ga je letos praznovala tako kot se spodobi z okusno pasjo torto.

13

Zaenkrat še ni našla pravega snubca, njen trenutni status je samska.

6

Tako.. sedaj poznate najino ljubezen, najino razvajenko, najlepšo nemško ovčarko Jano.

8

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s