naš vsakdan

“Fertik” sem – spiš lahko tudi stoje

Včeraj sem se po dobrem mescu dni prvič počutila čisto “fertik”. Ta teden mi pomaga mama in srečna sem, da je tako. Vsako jutro začnem s polno energije, ne glede na to koliko ponoči spim. A ta čez dan pojenja in vsak dan, okoli 20.00 ure, doživim rahlo “krizico”, saj se zavem, da se bliža noč, ko mi je malo bolj težko. Pa še krči nam nagajajo, tu pa so zelo “koristne” atijeve roke.

20170818_011633.jpg

Včasih kar odštevam ure do jutra, ko dobim energijo, od kot ne vem… 🙂 ni mi jasno kako ju ponoči sploh previjem in nahranim, a ko zjutraj pogledam v svojo beležko, vem, da nisem ničesar izpustila, saj si vse beležim (mi je v porodnišnici prišlo v navado).

No in včeraj je moja utrujenost “izbruhnila” nekoliko drugače . Kako je bilo videti? Enih 10x sem si zavrtela trenutno zlajnano, a meni še vedno top pesem, ki me spravi v dobro voljo – Despasito, med tem pa se je dnevna soba spremenila v plesišče. Plesala sem kot da mi je zadnjič :D. Mama me je samo gledala in se čudila.

Najini dialogi so bili včeraj nekaj posebnega.

“Mama greva malo spat?” in ona odgovori: “Ne, nisem žejna.” Malo kasneje me gleda nepremično in jaz ji rečem: “Kaj me te gledaš tak?”. Odgovor se glasi: “Mislila sem si kak je fajn, ko je malo vse tiho in v tistem ti odpreš usta.” Doza smeha je še kako “pasala”.

20170817_095610

Zanimivo, da spoznaš sebe v neki čisto drugačni luči. Spoznala sem tudi, da lahko za nekaj trenutkov “zaspiš” stoje. Ja, nekako tako je bilo za par sekund, nato sem se zavedala kaj pravzaprav počnem, se stresla in “prebudila”. Neverjetno se mi je zdelo tudi to, da sem včeraj na sebi imela nasmeh dlje časa kot običajno, pa tudi bolj sem bila razpoložena za hece. No…. razen v tistem trenutku, ko sem v ustih naenkrat začutila zob! Zlomil se mi je! 😦

Ob sebi imam ljudi, ki so mi na razpolago, ki si želijo biti del življenja najinih pikic. Brez problema bi se lahko vlegla za par ur in odpočila, a to žal nisem jaz. Vem, da lahko vse pride za mano, da mi bo za to še žal, a enostavno si želim napolniti vsak košček dneva, na takšen ali drugačen način. Sem pač oseba, ki mora stvari občutiti na svoji koži.

Pa lep petek vsem ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s