naš vsakdan

Dan, ko bi naj prišli Minea in Timea na svet

Nastopil je dan, 28. avgust, ki je bil po izračunih dan, ko bi naj Minea in Timea prišli na svet. A ker sta enojajčni dvojčici, bi se tako mogli roditi prej, najkasneje do 1. avgusta, ko bi dopolnili 36 tednov. Rodili sta se 10. julija, v 32 tednu, kar nekaj tednov prehitro.

21170812_1827447707295312_1759701930_o

Danes, skoraj dva meseca kasneje, že uživamo doma pri mojih starših, saj sta nama z Mitjem ponudila pomoč in z velikim veseljem sva jo sprejela. Med tem časom pa prenavljamo naše gnezdece. Ugotovila sem, da se mi ne bo nikamor pretirano mudilo 🤣. V glavnem.. dela pri dveh malih pikicah, nikoli ne zmanjka. Pa je to šele začetek! 🙂

Dedi ju še ne upa povsem sproščeno dvigniti in imeti v naročju. Ko sta imeli dva kilograma je rekel: “Ko bosta imeli tri kilograme jih bom upal.” Ko sta jih presegli, pa je mejo čudežno premaknil na štiri kilograme. 🙂 Ima pa pregled nad rokami vseh, ki stopijo v našo hišo. “Kam kam.. prvo si razkuži roke.”

Včeraj sta z babico šla na prvi sprehod s svojima vnukinjama. Ponosna do neba :).

21170812_1827447710628645_1128316376_o

Babi je najbolj srečna, ko katero previje in nahrani. Včasih se prav čudim od kod ji energije. Poleg tega pa skrbi še, da nismo lačni in še za marsikaj drugega. Več si res ne bi mogla želeti in hvaležna sem za to. ❤

Mene obdajajo mešani občutki… Je lepo, v drugem trenutku naporno, en trenutek se smejim, v drugem trenutku bi najraje pritisnila na gumb pavza, če bi le obstajal. 🙂 V glavnem sicer mislim, da smo se odlično “poklopli” in da “furamo” zadevo. Mitja je sicer malo doma, a ko je, sva se super uskladila. Včasih me sicer totalno razjezi, a o tem v kakšnem drugem zapisu.

Včeraj sem si privoščila malo daljše lenarjenje. Priznam, da sem ga res potrebovala. Ne spomnim se kdaj sem popoldne “odremala” dve kitici. No, tokrat mi je uspelo. Mislila bi si, da se bom naspala in spočila. Dejansko pa sem se zbudila čisto “zalimana”, brez energije, kot zombi.. Sploh nisem prišla k sebi! Je mogoče to nauk: “Mamasita spi se ponoči, ne pa Fejsbuka !”? Ne vem, samo da je mimo.

V sredo imamo prvič pediatra in res me zanima kako napredujeta, koliko sta zrastli in se zredili.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s