naš vsakdan

Ob pogledu na nosečnice sem pogrešala svoj trebušček

Včerajšnja noč je bila veliko bolj mirna kot noč prej. Lahko rečem, da sem se med njunimi obroki celo uspela naspati. Tudi zbudila sem se z veliko več energije in volje. Nahranim in “porihtam” mali in počakam, da pride ati, da ju pazi med tem, ko imam jaz prvi ginekološki pregled po porodu. Ko sem odšla sta bili malo jokasti, a ob atiju sta se hitro umirile. Čez uro, dobim sporočilo:

21268808_1830324513674298_1703676187_n

Zanimivo! Dan prej smo bile same doma in imele tako pestro, da nisem vedela, kje se me drži glava, danes pa pri atiju mirno spita. Le s čim ju je podkupil?! 🙂 Na pregledu je bilo vse okej, z ginekologom sva se dogovorila za kontracepcijske tablete, čez tri mesece pa bova videla ali jih menjava z kontracepcijskim obližem, ki se mi zdi super ker ne rabiš toliko razmišljati in se bati, da boš pozabil vzeti tableto. Z Mitjem si še želiva otrok, a zagotovo nekaj časa še ne! Pošalila sem se celo, da bi želela kar “duplo” zaščito. Ziher je ziher! 🙂

Morem priznati, da sem ob pogledu na nosečnice, ki so čakale v čakalnici, kar podoživljala in pogrešala svoj trebušček. Kako čudno. Ko sem ga imela, mi je bil v napoto, zdaj ga pogrešam. Kdo bi nas razumel ženske?

21222363_1830317317008351_245161710_o

No med tem, ko sem skočila še v lekarno, me je Mitja klical, kjer imata kaj za piti in jaz mu rečem: “Vzemi stekleničko, kjer je narisana panda in iz termovke nalij malo vode.” Ko pridem domov, vidim, da je vzel največjo stekleničko, ki jo naš dom trenutno premore, ko sem se nasmejala in mu rekla Mitja kaj se ti ne zdi, ta steklenička malo prevelika? V kuhinji imaš malo zeleno. On pa mi odvrne: “Kaj te s tabo je! Ti si rekla panda! Na oni steklenički pa je narisana koala.” Joooj ati ati, ko bi bil vsepovsod tako pedanten!

Mitja sicer večino časa dela, ta dan pa smo preživeli veliko časa skupaj. Upam, da nas čaka še veliko takih dni. Saj je lepo, ko mi pomaga mama ali pa prijatelji, ampak najlepše je, ko se “dela” lotiva skupaj z njim.

21222462_1830317313675018_864210537_o

Zvečer pa sem mojega možeka, ki se je danes zelo izkazal, presenetila in ga odpeljala na razvajanje. No včeraj je bil res dragi možek”, včasih pa je vse po spisku, samo to ne. =P Pikici pa sta se med tem veselo “cartali” pri babici in dediju.

Danes popoldne nas čaka pregled pri pediatru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s