naš vsakdan

Moja psička me je ganila do solz

Pred časom sem vam pisala o moji nemški ovčarki Jani, ki je osvojila moj ❤ in spremenila pogled na velike pse. Ko sva z Mitjem prinesla Timeo in Mineo iz porodnišnice, sva dovolila Jani in prav tako Belki, psički mojih staršev, da ju povohota. Pred tem je Mitja domov nekajkrat odnesel kakšno tetra pleničko, da sta ju lahko ovohavale.

1504245370131

Belka ju je takoj vzela za svoji, ju šla večkrat pogledati, ležala pri njuni postelji in želela biti tam kjer so one. Jana sprva na njiju ni polagala pretirane pozornosti, kar me je malo zaskrbelo, saj sem si želela, da bodo enkrat navezane in predvsem, da ne bi bilo težav.
Na vratah v sobo imamo zaščitna vratca, saj smo jima omejili vstop v sobo. A “tu pa tam” jo spustimo not, da sta del “dogajanja”, ju povohata,..
1504245284402
Včeraj sem pustila vratca odprta in Jana me je tako presenetila, da sem bila ganjena. Timea in Minea sta začeli jokati.. kar fejst… vedno huje.. Tu se še lovim, priznam: “Vzamem Timeo? Mineo? Kak bi zgrabla obe?”. A mislim, da mi gre vsak dan boljše!
received_1832941523412597
FOTO: Media IK – Photography & video production
V tistem je prišla Jana, skočila na posteljo, se vlegla ob njiju in dala glavo zraven Timee. Takrat se je začela umirjati. Verjetno je to bilo naključje, ali pa tudi ne, ampak videla sem kako je želela “pomagati”.
1504245420054.jpg
In od včeraj sem prepričana, da bodo Jana, Belka in pikici, prave prijateljice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s