naš vsakdan

Očitno postajam velik strošek: TOP 3

Tale blog je z razliko od preteklih nastal zvečer in ne ponoči. Napisala sem ga med očitno najbolj priljubljeno družabno igro v naši družini – baci dudo. Razmišljala sem o tem, kako praktične so nekatere otroške stvari in izbrala meni top 3.

20171003_225736

Otroški čistilni robčki

Postanejo čistilo za vse. Naenkrat pridejo prav pri brisanju praha, odtisov kozarcev na nočni omarci (ups :)), čiščenju make upa, celo armaturko se da super pobrisat (ne povedati mojemu možu – je občutljiv) in še in še. Tako da sem sedaj oborožena z njimi na vsakem koraku! 🙂

Vetrovne kapljice

Vedno imaš pri sebi nekaj, ko ti pade cuker! Koroške vetrovne kapljice – top. Mitja mi je zadnjič rekel naj se malo umirim z njimi, ker jih več porabim kot Timea in Minea skupaj. Očitno postajam zaradi njih, velik strošek. 😀 Pa daaj – če so pa super! Ko manjka nekaj sladkega, hop mamica par kapljic v usta in evo energije.

20171003_181045.jpg

Steklenička čaja

Za malidve vedno poskrbim, da imata na voljo čaj ali vodo, nase velikokrat pozabim. Da sem spila premalo se po navadi spomnim, ko me začne rahlo boleti glava. No zadnjič smo bile v avtomobilu, postala sem ful žejna. In seveda, kaj sem se spomnila?! Ja mami saj pa te imata pikici dovolj pijače. Odlični čaj sem jima skuhala – povem s prve roke.

Zdaj pa recite. A ni super biti starš?🤣

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s