naš vsakdan

Rabim čas, da sploh “pridem k sebi”

Minea in Timea sta začeli “na polno” obračati glavo levo in desno. Ko ju držiš imaš občutek, da bi se najraje vstali oz. dvignili naprej. 😀 Kravice počasi začenjata pasti, so še malo “lene”. 🙂 Pod igralnim lokom sta izredno pridni in se zamotita z igračkami, sedaj sta se jih začele občasno zavestno dotikati. Kakšen dan sta kot da ju ni, tako da lahko zraven naredim ogromno stvari.

Drugače pa smo se tudi “me” srečale s prvim prehladom. Poln nosek in kihanje. :/ Pred časom sem nabavila baterijski sesalec, a zaenkrat sem bolj zadovoljna z “ustnim” :). Po mojem sem bila spet naivna pri nakupu: : “Ta je trenutno najbolj prodajan.” In ker nekaj potrebuješ, si “kupljen”. Na koncu pa je najboljša najbolj poceni varianta iz Ebaya za 1 €.

Zjutraj rabim kako uro, da sploh “pridem k sebi”. Včasih sem do 9. ure naredila že 101 stvar, sedaj se po navadi tedaj začenjam šele zavedati vsega kar se dogaja okoli mene. 🙂 Sicer pa je bila današnja noč, kar se tiče spanja super. Minea je “spala” štiri ure v kosu (če pozabimo na uspavanje seveda), Timea pet.

Uspavanje nam res ne gre najbolje. Do mesca in pol, sem ju brez problema položila v posteljico in sta zaspali, danes je to cela znanost. 🙂 Timea hitro zaspi, Minea pa potrebuje več časa. Očitno je po meni, saj sem pred nosečnostjo velikokrat pozno zaspala in se zgodaj zbudila. Včeraj je, da jo je “vzel” spanec, potrebovala dobri dve uri. Ta čas je večina prejokala. “Čista si, umita si, previta si, oblečena si, toplo ti je, kaj ne štima?”

In potem z možem ugotoviva, da sva jo odložila la levo in ne na desno kot po navadi. Malidve menjava, nehote zbudiva Timeo, k sreči takoj zaspi nazaj. Odloživa Mineo, tišina. Parkrat popraviva ddudo in zaspi. No ne vem ali je obupala, ali ji dejansko ne paše na levi? Vsekakor zelo zanimivo. Ponosna sem pa za vsako razliko med hranjenji, pa “magari” gre za 10 minut, saj to pomeni 10 minut več počitka za mami! Jupiiii. 🙂

20171002_192555.jpg

No za konec vam morem.priznati kaj se mo je zgodilo. Kljub temu, da imata 300 gramov razlike in da vsem pametujem pa kak ne vidiš, sem ga včeraj “posrala” jaz. Minea je bila kar lep čas Timea, ko pa sem jo pogledala pod drugačim kotom je bilo konec. Mami, mami! Zamešala si svoje otroke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s