naš vsakdan

Trdno prepričana, da jima nekdo plačuje, da si me privoščita

Za nami je še ena “delovna😓” noč. 🙂 Včeraj sem zasledila komentar od moje soavgustovke glede njihovega spanja. Zapisala je, da je bilo uspavanje cela znanost, dokler niso z njim pričeli prej – tako, da sta bila otroka “porihtana” in v postelji najkasneje do 19.3o ure.

Javilo se je kar nekaj mamic, pri katerih je, kot so jo imenovale, “čarobna ura” – ura 19.00. Hitro Mitju naročim naj pripravi bano in greva mali takoj kopat – probat ni greh. Hvala bogu, da se obedve izjemno radi kopata, saj na začetku ni bilo videti, da bo tako. Ob 19.2o sta bili v postelji in ob 19.3o sta dobili flaški. Po desetih minutah je bilo stanje tako, kot vidite na spodnji fotografiji. 👏🙈❤
20171012193912648

Prva misel mi je bila: “Kak nisi sama tega skapirala? Kak ti to ni blo logično??” Po dobrem mescu dni sta prvič zvečer zaspali brez naše igre “baci dudo”, ki je trajala tudi po uro, dve.. Večerja v miru, po dolgem času si privoščim zvečer, da pogledam TV.

20171013_072319.png

Po slabe tričetrt ure se zbudita obe – istočasno! Pa kak je to možno? V isti minuti. Veselo momljata in sledi stok, iskanje dud. Če bi bilo malo starejši bi bila včasih trdo prepričana, da jima nekdo plačuje, da si me privoščita 🤣. Dobro.. poskusila sva in še bova nekaj dni, morda potrebujeta nekaj časa, da se navadita, da se je rutina nekoliko spremenila. 🐞💪 Ostajam pozitivna, saj bi res potrebovala kakšno uro spanca več. Vem, da je mnogo takih, ki imajo veliko hujše noči. Vsa čast punce!

Če imate tudi vi kakšen koristen nasvet, ki bi lahko izboljšal trenutno situacijo, mi ga napišite v komentar… zelo bom vesela😀❤.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s