naš vsakdan

Škorpijon in devica – “top trma duet” in popolni družinski vikend

Za nami je vikend, ki ga lahko končno imenujem ❤ popolni družinski vikend ❤. Ker Mitja veliko dela, nismo skupaj toliko, kolikor bi si želela. Zato se zmeraj veselim konca tedna, sobote in nedelje, ko imamo čas zase.

1508093930661.jpg

V soboto smo se odpravili na sprehod po sončnem Lentu, mestu in končali v Europarku na tortici. Včeraj pa smo potepali pod Pohorjem. Adijo… malo sem poskusila voziček v “breg” potisniti, pa bi me skoraj lahko “pelali”, ker nisem do zraka prišla🤣. Če nebi Mitja prevzel, bi se skotalila skupaj z malima pa vozekom😭. Mami, mami bo potrebno malo vaditi.

Pikici sta uživali. Luštno je opazovati kako sta vedno bolj radovedni in spremljata kaj se dogaja okoli njiju. Seveda pa je luštno tudi, ko zaspita in imata mamica in ati nekaj trenutkov samo zase. ☕☕

1508094020552

Vesela sem, da nama za enkrat “dobro gre”. Da dobro funkcionirava in da, ko je doma, veliko postori tudi on. Prvi dnevi doma, so bili bolj težki, saj prilagajanje ni enostavno. Sploh, ko sta v vezi škorpijon in devica – “top trma duet”.

Potrebnih je bilo nekaj dni, da sva dejansko “dojela”, da je najina spalnica sedaj “malo bolj polna” in večeri ter noči popolnoma drugačne kot sedem let prej. 😂❤ Verjamem pa, da naju čaka še veliko preizkušenj.

1508094230346

Kaj mi je kul pri moji familiji je to, da vedno nekaj praznujemo. 🎂🍰🥂 Včeraj smo 29. obletnico poroke moje mame in ateja. Skupaj sta že iz srednje šole – kakih 40 let. ❤ To je ena taka posebna ljubezen, bi z veseljem delila kak video kako poteka dan pri nas doma. Do zdaj se je še vsak vstrašil, ko je prvič prišel na obisk🤣. Posebna družina, posebni pogovori, posebna dogajanja in posebna ljubezen. 😍

Želim vam lep teden. 😘

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s