naš vsakdan

Načrti so splavali po vodi

Res sem se zelo veselila včerajšnjega večera in misli, da bova z Mitjem spet malo sama. Jaz, on, svečke,…😍 obožujem romantiko, on nekoliko manj, a včasih “potrpi” zaradi mene. A vse je padlo v vodo, saj je obležal v postelji. 😐 Velikokrat gre preko sebe in poskuša zanemariti dejstvo, da se slabo počuti ali pa, da potrebuje zgolj nekaj počitka. Tokrat ga je telo prisililo v to, da se vsaj za nekaj časa malo ustavi.

Prejšnja noč, mi je pobrala veliko energije. Spala sem vse skupaj največ tri ure. Zvečer ni želela zaspati Minea, ob rahli svetlobi nočne lučke sem videla kako se smeji. “Luškano. Ampak daj malecka, prišparaj te nasmeške raje za zjutraj,” sem si mislila. Okoli 23.00 ure končno omaga. Ob polnoči pa huuuuda lakota. Nato nista imeli miru in posledično tudi jaz ne.

20171026_215501.png

Timea se je odločila, da bo ob 4-ih zanjo konec noči. 😴😴 Naenkrat sem zaslišala kako brca in mrmlja, ko sem se približala postelji je ležala tako, da je imela noge na Mineinem obrazu. 👿Seveda ni potrebno poudarjati, da je od včeraj med njima varnostna razdalja. Nato jo je spet malo zmanjkalo, a kmalu sta ponovili v dvoje. Punci moji, pa kako ne ugotovita, da je fajn spati? 🤣 A mamica se ne da. Vsak dan vstrajam in vem, da se bo obrestovalo. Slej ko prej.

Zjutraj je prišla na obisk Janja. Prinesla mi je zajtrk, poskrbela za malecki, ju preoblekla, nahranila in me poslala, da si privoščim kopel. V pravem trenutku ❤. Res je včasih fajn, da kakšen prijatelj še nima otrok, jih pa obožuje in se za povrh ponudi za pomoč. “Vaja dela mojstra.”

Popoldne sem komaj čakala, da pride Mitja domov in da vidi najine lepotičke v bodijih za katere so poskrbeli v otroški spletni trgovini Malčkov svet. Naredili so ju točno tako kot sem želela. ❤ In res… ko je prišel in ju zagledal – neprecenljiv nasmeh, bila sem ganjena.

1509047383392.jpg

Toliko let sva si želela družino in letos končno praznujeva kot mami in ati. Veste…. še sedaj včasih ne morem verjeti, da je vse skupaj resnično. Res sva srečneža, da sva ju dobila na “pot”. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s