naš vsakdan

Tako je bil videti Timein in Minein Sveti krst

Pa je Sveti krst mojih žabic za nami. Izteklo se je točno tako kot sem si želela. Timea in Minea sta bili tako pridni, da bi na trenutke lahko rekli, da je izgledalo kot da ju sploh nimamo s seboj. Že zjutraj sta se zbudili nasmejani in polni energije.

23377302_1915127045194044_98917898_o.jpg

Od doma sva se z Mitjem do cerkve odpravila peš z vozičkom, saj imamo do tja le slabih pet minut. V lepih oblekicah, ki sva jih nabavila v spletni otroški trgovini Muka Maka pa ju nisva želela “tiščati” v lupinice. Mimogrede, vsi, ki potrebujete krstna ali svečana oblačila za otroke, obiščite njihovo spletni stran in s kodo Twinsmama dobite 10% popust. Pred cerkvo so nas čakali prijatelji in sorodniki. Obred se je pričel nekaj čez 11. uro. Ob vstopu v cerkev, sva pikici z Mitjem predala takrat še neuradnima botroma. Ob zvoku dveh violinistk, ki sta igrali pesem Vivo Por Ella, so se mi v očeh nabrale solze sreče. Kako srečna in ponosna sem, da imam takšno družino. Pesem, ki sta ju zaigrali je sicer  pesem na katero me je oče pred dobrim letom dni predal Mitju. Tako da bi jo lahko kar poimenovala naša “družinska” pesem.

20171105_103300

Zahvala, da sta bili najini princeski tako lepi gre spletni otroški trgovini Muka-Maka.

Nato smo med zlatimi balončki, ki so cerkvi in dogodku dodali otroško razigranost, sprehodili do klopi in nadaljevali z obredom. Župnik Tonček je pripravil nekoliko daljši, a lep obred, če si mu dobro prisluhnil, si se na trenutke res zamislil nad povedanim. Po maziljenju, izročitvi belega kosa blaga in prižigu svečk, je po cerkvi odmevala pesem Ave Maria.

IMG_9220

Po koncu krsta smo se odpravili v bližnje gostišče, kjer je sledilo kosilo in druženje.  Tja smo odpeljali tudi Timeino in Mineino stajico, v kateri doma zares uživata in se radi igrata.

1509970750117

Pri dekoraciji prostora mi je pomagal dekorater s katerim že nekaj časa sodelujeva, saj vedno naredi točno tako kot si zamislim. Tudi tokrat me ni razočaral. Gostje so dobili tudi spominska darilca in sicer svečke ter magnetke z njuno sliko.

1509972383846

Za magnetke so poskrbeli pri magnetki.si. Ker se nisem mogla odločiti katero fotografijo izbrati, so mi pomagali pri izbiri, prav tako pa poskrbeli, da so bili magnetki zares ekspresno hitro pri meni.

IMG_9437

Imeli smo se lepo, no kako so se imeli drugi ne vem, vem pa, da jaz in Mitja sva zagotovo uživala ob klepetu z ljudmi, ki jih imava rada in ob katerih nama je prijetno. Skupaj smo pregledovali tudi njuna albuma, ki ju pridno polnim od njunega rojstva. Družili smo se do večernih ur, ob koncu ni manjkalo niti plesa.

23423435_1915145581858857_1230525837_o.jpg

❤ Hvala vsem, ki ste na bili na bilo kakšen način del njunega dneva. ❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s