naš vsakdan

Krstni imeni, ki sem ju izbrala za najini pikici

Kot sem v ponedeljkovem blogu opisala, je krst že za nami. Nisem pa vam razkrila vsega. Nekaj sem “prišparala” za danes.❤ gre za njuni krstni imeni..

Ko smo se pred krstom sestali z župnikom in prišli do izbire krstnih imen, sem povedala svojo željo. Mitja o tem ni vedel ničesar, želela sem ga na nek način presenetiti in mislim, da mi je uspelo.

Želela sem, da prejmeta imeni oseb, ki mi veliko pomenita. Gre za mojo, žal že pokojno taščo, ter mojo mamo.

Moja tašča je bila res super. Vedno me je pričakala z objemom, kavico in mojim najljubšim pecivom. Umrla je pred dvema letoma in v tem času, so se ji rodile štiri vnukice. Prav predstavljam si, kako srečna bi bila, če bi še bila živa. Veliko mi je pomenila in njene smrti še nisem prebolela. Med tem, ko pišem te vrstice, mi že solze polzijo po obrazu. Ime ji je bilo Elizabeta in Timea se tako imenuje po njej.

Minea je prejela ime moje mame Marine. Mame, ki je zame in za svoji vnukinji storila ogromno, morda celo preveč. Mame, ki ji morda premalokrat pokažem kako rada jo imam, a vem, da se tega globoko v sebi zaveda.

20171105_193250.jpg

Zanimiva sta tudi datuma njunih godov. In ja, spet gre za velika naključja. Elizabeta goduje ravno na dan, ko smo imeli krst – 5. novembra, Marina pa na dan, ko sem si želela roditi – 17. julij.

********************************************Na naslovni fotografiji najini princeski nosita oblačila spletne otroške trgovine Muka-Maka. Ob nakupu uporabite kodo Twinsmama in prejmite 10% popust.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s