naš vsakdan

Cepljenje sta pogumno prestali

Pa je cepljenje za nami. Kaj naj rečem? Spet sem po nepotrebnem skrbela. Res me zanima, kdaj me bo to izučilo. Poleg osnovnega cepljenja sta prejeli tudi drugo dozo proti rotavirusu. Bili sta super razpoloženi, pediatrinji in sestri sta se ves čas smejali. Tudi pikec sta pogumno prestali. Joka skorajda ni bilo. 💪💪Bravo mali moji.

Pred tem so ju stehtali in izmerili. Punci res hitro rasteta in iz majhnih štručk postajata pravi pupiki. 👭 Minea meri 59.5 cm in tehta 5800g, rodila se je s 43cm in 1990g. Timea ima le pol centimetra manj od sestrice, ter veeeliko gramov manj. Tehta namreč 5300g, rodila pa se je z 1700g. Tako razliko sem pričakovala, saj je precej vidna🤣 pa tudi občuti se jo. Vedno se šalimo, da Minea rada “papa” tak kot mamica. Vglavnem… najpomembneje je, da super napredujeta in da sta zdravi.

20171122_144300.jpg

Po cepljenju smo izkoristile lepo vreme in ga preživele s prijatelji na sončku in kavici. Danes sem imela dobesedno ves dan pomoč! Od jutra do večera, tako da mislim, da so moje baterije spet bolj polne. 🤗🤗

20171122_172638.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s