naš vsakdan

Ni dvoma, klepetulji bosta po mamici

Mi smo perajt na praznike! 🙂 Stanovanje je že nekaj časa okrašeno, dedi je poskrbel še za praznične lučke na atriju, čez vikend sem nakupila še zadnja darila. Mogoče manjka malenkost ali dve,.. previjalno mizo sem super izkoristila za zavijanje daril – še kako prav mi je prišla.

20171201_151926

Čeprav me je sprva skrbelo, da ne bom uspela vsega pravočasno nabaviti, sem si znova dokazala, da lahko, da zmorem, le če se dobro zorganiziram.

1513628432230

Božično večerjo bomo imeli kot vsa pretekla leta pri nas doma. Mama nas vedno preseneti s svojimi dobrotami, tako da se že prav veselim.

20171218_184126

Punce smo naredile tudi prve skupne voščilnice.

Ne morem verjeti, da sva še lani tak čas še z Mitjem upala, da sem končno zanosila, letos pa vse te trenutke doživljava z njima – najinima hčerkicama. In da bosta čez dobra dva tedna stari že pol leta.

20171212_114719

Pred dnevi sem objavila videoposnetek, kako se začenjata zaznavati, njune prve nasmehe ena drugi.. ob tem mi na polno zaigra srček. Kako sta sladki. Poleg tega je novost, da sta pričeli na veliko čebljati. Ni dvoma, da bosta klepetulji po mamici. Igračke so jima vedno bolj zanimive, a že so se pričela obdobja – od sestrice je bolj zanimivo kot moje. Minea recimo spusti svojo ropotuljico in se začne stegovati po Timeini. Si že predstavljam “borbe” čez nekaj mesecev.

Konec preteklega tedna se mi je zgodilo nekaj, kar mi je veliko pomenilo, a več o tem v jutrišnjem blogu..

Pa vi? Že komaj čakate praznike?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s