naš vsakdan

Skrivni božiček, ki mi je polepšal december

V preteklih blogih sem že omenila avgustovke – mojo “drugo”, virtualno družino, ki mi je v nosečnosti in po porodu, večkrat stala ob strani. V preteklem mesecu, je ena izmed članic dala idejo, da si december popestrimo s ti. “skrivnim” božičkom. Sodelovalo nas je okoli sto mamic, ki smo po žrebu, obdarile ena drugo. Vsaka je vedela katero punco more obdariti, ni pa vedela, katera bo obdarila njo.

Super ideja sem si mislila in pričela razmišljati o tem, s čim presenetiti mojo izbranko. Odločila sem se za škatlo, ki je vsebovala nekaj pripomočkov, ki jo mamice potrebujemo ter ji sestavila pesmico. Čas za oddajo je sicer bil teden dni, a tako nestrpna kot sem, sem paket že prvi dan odposlala, tako, da je drugi dan že bil pri moji avgustovki.

Jaz sem svoj paket nestrpno pričakovala, njega pa od nikogar. S svojimi objavami v skupini, sem se večkrat pošalila na račun mojega božička in dala vedeti, da komaj čakam, da prejmem darilo. Zato so se odločile, da mi jo malce “zagodejo”.🤣

V petek dopoldan prejmem SMS neznane številke…🤔

Screenshot_20171219-223656

Moje detektivske sposobnosti se niso izkazale za najboljše, saj mi naslednjih nekaj ur ni uspelo izvedeti, kdo se skriva za številko. Sporočila so kar letela in jaz sem se pri tem zelo zabavala. Dokler nisem prejela sporočila, da me darilce že čaka na naslovu, kjer sicer z Mitjem živiva. Babico sem prosila, da popazi na pikici in že “šibala” po paketek. Tega sem z navdušenjem odprla.😊😎

V njem me je čakalo kup narezanih reklam in zavitih 5 darilc. Med njimi je bilo tudi korenje s pripisom, da me bo spominjalo na bolnišnične dni (ko sem nenehno dobivala za jest korenje). Vmes me je čakalo tudi voščilo, iz katerega je bilo razvidno, da se me je nekdo privoščil in da gre za “lažno” darilce. Smeha ni manjkalo, pa tudi ne veselja ob tem, ko se zaveš, da si nekdo, ki ti sicer ni tako blizu, pripravi takšno “igrico” in se potrudi zate.

Ko sem že mislila, da je “to to” in da bom na “pravo” darilce morala še počakati… mi zazvoni telefon. Na drugi strani pa poštar, ki je dejal, da mi pripelje paket. Waa darilo prihaja. Z navdušenjem ga pričakam in ko ga v stanovanju odprem, vidim, da se igra izgleda nadaljuje. 🤣 To mi je dal vedeti že naslov pošiljatelja – Korenova ulica. 🙂 V paketu pa ponovno zavita darilca. Seveda ni manjkalo mojega dobrega, starega “prijatelja” korenčka iz porodnišničnih dni, pa tudi nekaj sexi samo zame. Ta paket sem še posebaj navdušeno odprla, v njem pa našla sliko mojega moža.😂😂

Tako je petek bil zares v znamenju smeha in navdušenja. Moji lažni skrivni božički sta tako poskrbeli, da čas do pravega darilca mine hitreje.. ☺😚😚 hvala vama še enkrat za to lepo presenečenje.

Včeraj pa sem “dočakala” pravi paket. Bila sem ganjena. Skrbno izbrane stvari, ki so mi všeč. Moj božiček ni pozabil niti na Timeo in Mineo, niti na Jano. Punca si je zares vzela čas in glede na moje objave, ki sem jih v skupini objavila, poskrbela za čudovite stvari. Med drugim sem prejela blokec in pisalo, slaščičarske pripomočke in prstan z začetnicami mojih žabic.

Za trenutek sem se zamislila. Nekdo, ki me v živo niti ne pozna, si je poleg svojih otrok in življenja, vzel toliko časa, da se je potrudil izbrati stvari, ki so mi všeč. Pričakovala sem kakšno sladkarijo, svečko, kavico.. stvari s katerimi skoraj ne moreš zgrešiti. In ponovno sem bila več kot pozitivno presenečena.

To me je spodbudilo, da v prihodnjih dneh, še koga poskusim s pozornostmi presenetiti. In upam, da mi uspe… 💖💖

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s