naš vsakdan

Silvestrsko uspavanje, igre, nagrade in še in še…

Pa je silvestrovanje za nami.🥂 Preživeli smo lep vstop v novo leto, po več letih, ponovno skupaj z mojimi domačimi.🤗 Prišla sta tudi boter in botra, kasneje še prijateljica s fantom. Timea in Minea sta tako izjemoma urco dalje ostali pokonci, nato pa se je pričelo silvestrsko uspavanje.🌙 Tako sem ga poimenovala, saj je zagotovo bilo posebno. Izmenično smo ju nosili, da smo se lahko vsi najedli. Nato sta končno zaspali, zbujali sta se le za hrano, polnoč in pokanje pa trdno prespali. 💪 Ostali smo ob iskricah nazdravili, nato pa se odpravili pred blok kjer smo opazovali ognjemete iz vseh strani.

1514804844457.jpg

Priprave na večer so bile velike. V soboto sem pripravila dve tortici, ki sta po moji oceni eni izmed najboljših v moji “karieri”🤣 peke tort. Gre za božično torto in podobno, čokoladno različico. Bili smo več kot zadovoljni, zato tistim, ki radi pečete, svetujem, da poskusite.

20171231_220227.jpg

Mama je imela preko pripravo silvestrskih dobrot, jaz sem poskrbela za dekoracijo mize. Na to veliko dam. Tako sem bila vzgojena in že od malih nog z mamo vnaprej izbereva barvo in se “dogovoriva” kako bo videti pogrinjek.

Pripravila sem tudi ugankarski kviz, pri katerem smo se pri odgovorih, ki so jih sodelujoči morali zapisovati na papir, nasmejali do solz. Nagrade, ki so bile do konca skrivnost, so bile mikavne: sprehod s Timeo in Mineo, varstvo in večerno uspavanje.

1514804353784.jpg

Imeli smo tudi “lažno” tombolo, v kateri je bila recimo slika mojega očeta v okvirju in pripis; da bo nekaj lepega vedno na dosegu roke, pa plastična posoda, ki je od moje prijateljice Tjaše in pripis vrni posodo Tjaši, pa jedilna čokolada s pripisom imaš 14-dni časa, da spečeš pecivo…

1514804221124

Za mamo in atija sem pripipravila “lov na nagrado”. Pripravila sem sedem namigov, ki sta jih nato mogla iskati po stanovanju – od točke do točke. Za nagrado sta dobila valentinov vikend paket v enem izmed hotelov na Hrvaškem.

1514804524565.jpg

Bilo je nekoliko bolj umirjeno kot leta prej, a meni je bilo zelo lepo. Sedaj pa veselo pričnemo pisati nove strani življenja..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s