Drugi o nas · naš vsakdan

Blog botre Tjaše po “mami” nočni

Danes blog piše botra Tjaša;

Da bi malo olajšala delo sem se odločila pomagati v mami nočni. Večer je bil miren, Minea je takoj zaspala, Timea pa je rabila pol ure uspavanja – božanja. Nato smo vsi skupaj pogledali nadaljevanko – Mama. Vmes jima je bilo potrebno parkrat popraviti dudo, sicer sta spali. In par minut po koncu sta se obe zbudili in začeli na polno jokati. Timeo je bilo potrebno vzeti iz kinderpeta in jo umiriti.

Nato smo ju nahranili in čez nekaj minut sta zaspali. Tudi midve sva se odpravili spat. Po prvem stoku in popravljanju dud, je Tea bila na pol v transu, ko sem se vlegla nazaj v posteljo mi je rekla: “Pazi, da se ne vržeš na Timeo.” Mislila pa je na psičko Belko. To pa dela utrujenost. Začela sem se smejati.

20180131_081610

Začelo se je hranjenje na dve uri. Tea sicer pravi, da se hranita na 2,5 do tri ure. Mogoče je bila kriva luna. No danes sta jedli še pogosteje in to izmenično! Malo glasnega, kričujočega, lačnega joka, ali kako bi to opisala😅. Spanja je bilo res malo, dosti vstajanja. Tei sem pustila, da dalje spi, a parkrat je skočila iz postelje tako kot da gori. Da sem se bolj vstrašila nje, kot pa joka. Vglavnem, noč je mimo, malidve sta budni, naspani in nasmejani. Naju pa čaka kava na nočni omarici. Skuhala nama jo je Teina Mama.

20180131_081621.jpg

Sedaj še bolj razumem Teino jamranje nad spanjem. En dan še gre, pojma nimam kako je ko se to iz noči v noč ponavlja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s