naš vsakdan

Nekaj čisto drugačnega, kot tisto kar vidiš na internetu

Uvajanje goste hrane je v realnosti nekaj čisto drugačnega, kot tisto kar vidiš na internetu, televiziji, kjer vse izgleda tako enostavno. Gosto hrano sem jima ponudila 1. januarja in nista bili niti najmanj navdušeni. Priznam, prvi dnevi so bili obupni. Sam se še loviš, razmišljaš kaj pripraviti, na koncu pa imaš samo dve možnosti.. ali poješ sam, ali pa vržeš proč. Protestirali sta, ust nista želeli niti malo odpreti. Po dveh tednih se je začelo izboljševati. Pojedli sta zličko, dve, tri.. nato skupaj en krožnik.

1517497645244
Danes, po mescu dni, jesta kosilo in malico. Vsaka svojo porcijo. Začeli smo uporabljati tudi stolčke za hranjenje. Najprej sem razmišljala katere kupiti, pa mi je soseda podarila dva Ikeina in sem tako zadovoljna, da o nakupu drugih zaenkrat ne razmišljam. Dokupila sem le dve blazini. Navdušeni sta nad njimi in vsaki dan bolj nad hrano. Tako sem vesela, da komaj čakam novi dan, da jima ponudim kaj novega. Zaenkrat se je izkazalo, da imata najraje krompir, špinačo in jabolko. Čez vikend jima bom prvič ponudila meso.
1517497221566
Novost zadnjih dni je, da smo se končno “znebili” košar in damici sta se prvič peljali v športnih delih. Prva vožnja je bila uspešna, videti sta bili zadovoljni. Nič joka in protestiranja. Bilo je prav luštno! 🙂 Upam, da tako ostane in se veselim sončnih dni.
1517497833004

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s