naš vsakdan

Twinsmama daruje. Se mi pridružite?

Medicina čedalje bolj napreduje, a ena izmed nenadomestljivih zdravil je zagotovo človeška kri. Ko je le-ta potrebna, so pomembni krvodajalci. Pred leti, sem tudi sama postala krvodajalka. Prvič sem kri darovala konec srednje šole. Kljub temu, da sicer ne prenašam najbolje pogleda na iglo in kri, sem stisnila zobe ter prestala prvo darovanje. V preteklih letih, sem kri darovala še nekajkrat. Ko sem pričela z zdravljenjem v Ambulanti za neplodnost v UKC Maribor, so mi svetovali, naj to za nekaj časa opustim.

943360_582880331752062_1875011877_n

Na enem izmed darovanj krvi, leta 2013.

Julija bo leto dni odkar sem rodila moji pikici Timeo in Mineo in le nekaj dni po tem, bom ponovno darovala. Tokrat računam na vašo pomoč. Včeraj sem se udeležila sestanka v UKC Maribor, skupaj s strokovno sodelavko Rdečega križa Slovenije – Območnega združenja Maribor, kjer smo dorekli termin za mojo prvo krvodajalsko akcijo, ki bo potekala 12. julija 2018.

Krvodajalski akciji Humanitarnega kluba Unija, leta 2014 in 2015.

Darovanje krvi je gotovo ena najplemenitejših oblik pomoči sočloveku. Del tega lahko postanete tudi vi. Ste za, da se mi pridružite?

Kdo vse lahko postane krvodajalec, pa lahko preberete TUKAJ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s