naš vsakdan

Kaj je tokrat presenetilo Mitja?

Konec tedna je Mitja doživel posebno presenečenje, ki ga zagotovo ni pričakoval. Na obisku sta bila Timeina in Mineina botra, Tjaša in Marko. Mitja še ni bilo doma, pa naenkrat slišim: “Maaaaaarko! Prosim idi v trgovino po dve kinder jajčki!” Tjaši sem namenila debel pogled in ji rekla: “Daj stara, da ga ne pošiljaš v trgovino samo za to!” Nasmehne se mi in reče, da bom že videla.

Ko se je Marko vrnil, mi je postajalo vedno bolj jasno. “Kinder jajčko bom obtežila z vodo in jo Mitju dala v kavo, noter pa napisala listek, ki ga bom zavila v folijo, tako, da se ne bo zmočil. Vprašala ga bom, če bo moj birmanski boter.” Pravzaprav more Tjaša hoditi k verouku, zato, ker še ni imela opravljene birme, in je bil to župnikov pogoj, da je lahko že predhodno botra.

28278223_2056856861021061_664064968_o

Mitja pride domov, postrežemo mu s kavo in čakamo. Po dobri uri, še kar ni prišel do dna. Vsi smo bili že malo nervozni in v pričakovanju. Nato ga pa pod pretvezo, da bi rada do konca napolnila pomivalni stroj, prepričam, da spije kavo do konca in ga med tem iz kuhinje na skrivaj snemam.

28217126_2056852907688123_513001013_o (1)

Nasmejal se je iz srca, tako, da smo se smejali še vsi ostali in ji pritrdil. 😀 In kako je pravzaprav prišlo do tega? Tjaša: “Ko sem začela hoditi k verouku me je Mitja zajebaval kdo bo tvoj boter? Pa sem si mislila, ti se kar zajebavaj, ker na koncu boš ti! No.. in tako tudi bo.”

VIDEO ENEGA NAJLEPŠIH TRENUTKOV V MOJEM ŽIVLJENJU.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s