naš vsakdan

Vse bolj se kažeta njuna karakterja

Le še nekaj dni in stari bosta 8. mesecev. Priznam, da bi na trenutke kar ustavila čas. Vse bolj se kažeta njuna karakterja in ni več dvoma, da sta kot dan in noč.

Timei pravim kar opazovalka. Je bolj umirjena, sramežljiva, na trenutke celo plašna. Raje leži na hrbtu in mirno opazuje vse okoli sebe. Ne potrebuje celo paleto igrač, že duda zna biti zelo zanimiva dalj časa. Rada opazuje svojo sestrico med tem, ko ta nima obstanka. Minea je popolnoma drugačna. Je prava raziskovalka, neustrašna in radovedna. Veselo se kotali sem in tja, ena igrača ji je le redkokdaj dovolj, velikokrat se igra kar z dvema hkrati.

1520080828516

1520080788754

No če bi morala njune karakterje opisati pred pol leta, jih zagotovo ne bi opisala tako. A če čas prevrtim v nosečniške dni – se vse lepo “poveže”. Že takrat je bila Minea živahna, večina sem čutila le njene brcike, Timee skorjada ne. Tako je bilo tudi na pregledih. Timea je bila manjša, imela je slabše pretoke, zaradi tega sem bila enkrat celo zadržana v bolnišnici.. verjetno sta že takrat “nakazovali” svoj značaj. Sedaj si ju že vnaprej predstavljam. Verjetno bo Timea bolj cartek, ki se me drži za nogo in počasi kuka izza nje, Minea pa ne bo imela strahu.

1520080897981.jpg

V bistvu v vsaki od nje vidim del mene. V Timei tisto mojo nežnejšo plat, Minea pa je “prevzela” moj divji del. Vizualno, pa sta vedno bolj podobni atiju. Tu mi je zanimivo predvsem to, da si trenutno kljub temu, da sta enojajčni dvojčici, na trenutke nista podobni. Timea je videti tako, kot je bila Minea pred mescem dni. 🙂

Jasno je nekaj, če bosta taka “satančka”, kot sem bila nekoč sama, bo še zelo zelo pestro…🤣

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s