naš vsakdan

Kar strah me je kako nas bodo v hotelu pogledali

Končno smo dočakali naš prvi mini oddih! Izbrala sva hotel Matija Gubca ma Hrvaškem, ki sva ga pred nosečnostjo pogosto obiskovala. Prvič sem ga videla v ponudbi na 1nadan. Bilo je ugodno, pa sem rekla probajva! Priznam, da sem bila ob vstopu v sobo nekoliko razočarana, a že nekaj naslednjih ur sem spremenila mišljenje. Toliko domačnosti in gostoljubja, nisem že dolgo doživela. No od takrat smo tam redni gosti. Ne vem koliko je hotel primeren za otroke, a za naš prvi oddih sva ga izbrala ravno zaradi tega, ker se tam dobro počutiva, zato bo preiskušnja zagotovo lažja.

V soboto sem pričela s pakiranjem. Ojoj. Kaj hitro je bilo jasno, da bo potrebno ateja prositi, da nam posodi njegov kombi. Kar strah me je kako nas bodo v hotelu pogledali, ko bodo videli koliko prtljage imamo. “Pardoooon, prvič je prvič. Malo se še lovimo🤣.” Voziček, dve prenosni posteljici, dva prenosna jogija, dva stolčka za hranjenje ( Ikejini so itak top in ne zasedejo veliko prostora – drugič, ko gremo ju zagotovo ne bom “vlačila” s seboj, sedaj sem ju vzela, ker v njiju lepo sedita in vem, da bova lahko v miru pojedla ).

20180311_114557.jpg

V veliiik kovček in manjšo potovalko sem spravila: štiri brisačke za po kopanju, dve koci, rjuhi, šest spalnih pajackov, pet majčk, pet hlačk ( bluvanje in hranjenje z gosto hrano prinese svoje 🤣), tetra plenice, nekaj zokenčkov, paket pleničk, kopalne pleničke, vlažilne robčke, kremico, še nekaj drobnarij, igralno podlogo, nekaj igračk, grelnik vode in hrano zanju. No ostalo je tudi malo prostora za naju – zanimivo koliko sem včasih vlačila s seboj, sedaj pa se zadovoljim le še s kako desetino tega.

20180311_223408.jpg

Se javimo iz dopusta!

Pozdravček

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s