naš vsakdan

Prvič na bazenu

Odhod na bazen. Glede na to, da smo bili v hotelu in smo imeli do bazena le nekaj korakov, nisem pretiravala s stvarmi. Vzela sem le brisački, kopalna plaščka, plenički in steklenički z vodo. Vedela sem, da se ne bomo dolgo zadržali. Glede na to, da sta trenutno v obdobju, ko se najraje premetavata in sta na vseh štirih, si ležanja na ležalnikih nisem želela niti predstavljati. Voziček ni prišel v poštev, saj je preširok in ga ne spravim čez večino vrat.

20180316_090932.jpg

V sobi sva jima nadela kopalne pleničke nato pa do bazena oblekla v body z dolgimi rokavi in štramplčki. Kaj hitro sem rekla Mitji: “Daaaj. Boš šel ti s Timeo v vodo?” Zakaj? Zato ker se Timea včasih zelo preplaši in Mitja to uredi bolj na “izi”. Moram priznati, da mu te stvari grejo boljše od rok, saj je bolj umirjen. Počasi sva stopala v vodo z malima v naročju. Oooo, to🤗🤗! Nobena se ni vstrašila, začele sta se smejati in čofotati. Predvsem Timea, čeprav bi bila pripravljena staviti, da bo Minea bolj uživala. Kaj hitro se je pokazalo, da Minei paše, da leži na hrbtu lebdi v vodi, Timea pa je na trebuščku veselo čofotala. Še ena preizkušnja za nami in upam, da bosta ostali tako navdušeni nad vodo, saj se oba z Mitjem rada kopava.

20180316_091117.jpg

Po bazenu je sledilo tuširanje – še en prvič za njiju. 🙂 Nato smo se oblekli in odpravili v sobo. Poleg tega, da si bom ta dan zapomnila po tem, da sta bili prvič v bazenu, si bom tudi po tem, da sta spali dopoldan dve uri in popoldan uro in pol. Včasih toliko čez dan prespita v parih dneh skupaj, zato se mi je na trenutke zdelo, da sanjam🙈.

Z dnevimi počitki ni bilo težav. Zaspali sta brez problema. Tudi zvečer sta bolje zaspali. A kaj se je zgodilo, ko smo prišli domov😓😴? V nadaljevanju……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s