naš vsakdan

Ni še konec…

Včeraj je bila Timea ponovno pri dežurnemu. V tednu dni je bila tako kar štirikrat pri pediatru. Po tem, ko so v sredo potrdili, da ima 6. otroško bolezen in je nenormalno jokala, je bila v četrtek bistveno bolje. Ves dan je stokala, a glede na to, da se ni počutila dobro, je to popolnoma normalno. Včeraj se je zbudila nasmejana, moja stara Timea. Popoldne pa je ponovno pričela z jokom, ki je do večera prerastel v kričanje.

Sam pri sebi ne veš ali si samo paničen, ali so kaj spregledali, se je kaj novega razvilo,.. Odločila sem se, da jo vseeno peljeva pokazati k dežurnemu. V avtomobilu se je popolnoma umirila, prav tako v čakalnici ni bilo ne duha ne sluha o joku. Sama pri sebi sem si mislila: “Kaj ji nič ni? Mislili bodo glej še ena panična mama.” No ampak se je izkazalo, da res ni vse v najlepšem stanju. Sicer ni nič resnejšega, a glede na to, da je Timea bolj občutljive narave, je verjetno tudi bolj dovzetna na bolečino.

Ima rahlo vnete uhice in razdraženo grlo in sluznico. Dobila je zdravila, ki so očitno hitro delovala, saj smo po nekaj dneh, spali precej bolje. V ponedeljek imamo kontrolo in upam, da bo do takrat veliko boljše.

Minea je k sreči zdrava. ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s