naš vsakdan

Juhuu, septembra greva v vrtec

Danes sta Timea in Minea stari 9 mesecev. Trenutno sta v obdobju, ko je najlepše na vseh štirih. Čez dan in čez noč. Pred dnevi sem jima povečala igralnico v kateri neizmerno uživata. Na trenutke je tako kot da ju ni. 🙂 Vsake toliko se seveda malo “zravsata”, ker večina želita isto stvar, tudi če imata dve enaki igrači, ne pomaga.

20180405_085820.jpg

Imamo uvedene štiri obroke goste hrane. Najraje imata krompir, špinačo, cvetačo in jabolko. K sreči do zdaj še ni bilo jedi, ki je ne bi želeli pojesti. Večino dneva tako že zdržita brez flaške, jo pa imata zato toliko raje ponoči. Spet smo v obdobju, ko jesta na 2 do 3 ure. A preskočimo to, pa rajše poglejmo lepše stvari.. kot recimo to, da sem včeraj izvedela, da sta sprejeti v vrtec 🤣👭❤.

20180408_181940.jpg

Drugače pa lepo napredujeta. Čeprav se je Timea na trebušček dala skoraj mesec dni za Mineo, jo je v nekaj dneh prehitela in se tako že naučila sama vsesti. Vesela in neizmerno ponosna na vsak njun dosežek. Vidim, da sem mislila, da ju karakterno že poznam, pa sem se motila, saj sta naenkrat kot dan in noč. Minea je trenutno tista bolj umirjena, veliko raje se carta.. Timea pa je postala prava nagajivka.

20180409_130037.jpg

Vesela sem, da je spet lepo vreme in da lahko spet vsak dan preživimo zunaj. Mislim, da sta vedno bolj navajeni vozička, morda tudi zato ker sta vedno bolj radovedni in spremljata okolico. Seveda ne gre brez kakšne “jok krizice”, ki me še vedno zna narediti živčno. Želim si, da bi kmalu brezskrbno vozičkala, tudi kakšna kavica na sončku zaenkrat odpade. Ampak imam upanje, da bo vsak dan bolje.

Trenutno smo v planiranju dopusta! 🤗 Moja želja je, da čimveč časa preživimo na morju. Prvič se odpravljamo že konec meseca, ko bomo pripravili prikolico na pričetek poletja.. komaj čakam!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s