naš vsakdan

“Mami pripravi se na ludnico”

Vedno bolj se zavedam, da je konec “mirnejšega tempa”.. če lahko temu tako rečem🤔😂. Prihajajo aktivnejši dnevi tako da sama sebi: “Mami pripravi se na ludnico💃💃.”. Timea se je prvič samostojno vsedla pred nekaj dnevi, sledila je še Minea, ki je hkrati ugotovila še, da se lahko premika tudi naprej, ne le v “rikverc”. Do tega spoznanja je prišla ob devetih zvečer in začela veselo plezati gor in dol po kinderpetu.

20180416_162644

Kako je pri nas videti sedaj, sem objavila v včerajšnjem videoposnetku na Facebooku. Glavna motivacija jima je daljinec – nič ni bolj zanimivega od tega. Sicer jima ne pustim, da se z njim igrata, a da sem ju še malo bolj spodbudila, sem ga prestavljala po igralnici in veselo sta “šibale gor in dol”.🤗

20180416_161245.jpg

Vsak dan se znata bolj igrati z igračkami, pa tudi ena z drugo. Timea more imeti vse pod kontrolo in si vse priboriti. Seveda je tisto kar ima Minea v rokah najslajše. V kupu igrač hoče imeti ravno tisto, tudi če ji ponudim enako igračo. No.. prihaja tudi že do prvih malo bolj resnih spopadov, recimo vlečenja za lase, ali pa da se vdarita s kako igračo. Takrat odločno povem ne, ne sme, a ju ne odmikam ena od druge, pustim, da se navadita čimprej reševati med sabo – jaz ju samo usmerjam kako naj tega ne počneta.

20180417_083239.jpg

Zjutraj, ko se zbudim se že nekaj dni pridno igrata. Sprva mislim, da še spita, a hitro vidim kako me opazujeta iz kinderpeta. Vsaka ima svojo želvico s svetlobnimi efekti in glasbo in s to se zamotita tudi za dlje časa. Nato ju dam skupaj v eno posteljico in se v miru oblečem. ❤ Dnevi so prekratki.

20180405_085009.jpg

Dolžna sem vam še poročilo o bownovi terapiji in o tem kako spimo trenutno.. pa bom še kakšni dan počakala, da vidim, če imata kaj za bregom, me preizkušata ali se je stanje dejansko izboljšalo.👿👿🤣

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s