naš vsakdan

Jupiii: Odpravljamo se na morje

Ko berete te vrstice, smo mi najverjetneje ma poti na morje. Komaj čakam, da vidim mojo Fažano, ki sem jo nazadnje videla pred dvema letoma. Lani nisem smela na morje zaradi rizične nosečnosti. V 25-ih letih tako prvič nisem bila na morju.

V Fažani nedaleč stran od Pule na Hrvaškem imamo že več kot 10 let prikolico, pred tem smo bili več let Medulinu. To pišem s solzami v očeh, ker še zdaj ne morem verjeti, da je vse to res. Dve leti nazaj sva z Mitjem upala, da bova lahko kmalu postala starša, sedaj pa se na isto mesto vračava z dvema dojenčicama, najinima malima čudežema. Vem, da dopust vsaj nekaj let ne bo dopust v pravem pomenu besede, a neizmerno se veselim. Hkrati pa me seveda malo skrbi – tipično za mene.

Tokrat se odpravljamo postaviti prikolico in jo pripraviti na sezono. Malidve, jaz in Twinsbotra, bomo v bližini, v apartmajih, da bodo lahko ostali vse uredili. Vmes jima bomo seveda redno hodile v kontrolo. In kako je videti naša prtljaga? En manjši ter eden ogroooomni kombi. Da jaaa česa ne pozabimo. 🙂

20180501_062033

Držite pesti, da bosta žabici prvo daljšo pot dobro prestali! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s