naš vsakdan

Ta vikend sem še posebej pogrešala trebušček

Pride dan, ko pogrešam svoj trebušček, ko pogrešam brcike ( ki sem jih sicer izjemno malokrat čutila ) in včasih tudi tiste dni, ko sem lahko več ur ležala ( čeprav mi je to bila takrat največja muka ). Zelo si želim, da bom enkrat te trenutke ponovno doživela. Seveda ne še v kratkem, čez nekaj let bi se jih pa zelo veselila, če bodo ponovno “dupli” pa še toliko bolj. Ne skrivam želje, da si želim še enkrat dvojčke. Prav predstavljam si sedaj mojo mamo, ko bere te stavke in komentira, da nisem najbolj normalna. No, bomo videli kaj mi bo življenje namenilo…

FB_IMG_1526378123628.jpg

Ta vikend je bil eden izmed tistih, ko sem pogrešala trebušček. Odvil se je prijateljičin baby shower. Zelo sem se ga veselila, saj razen na svoji zabavi ob prihodu dojenčka, še nisem bila. Uživala sem v pripravah, sploh ker sem imela prav posebno čast. Kakšno? Preostalim puncam razkriti spol, ki ga je moji prijateljici Janji uspelo skrivati kar nekaj časa. No 20 minut pred pričetkom ugotovimo, da sem doma pozabila balone baby shower – briljantno. K sreči mi jih je mož takoj pripeljal in ker so bili že napihnjeni, smo jih samo obesile na vrvico in še pravočasno končale s pripravo prostora. Glavni zvezdi ( prijateljico in dojenčka v trebuhu ), smo sprejele ob glasbi račk, ki smo jih seveda tudi zaplesale. Vsa zabava je bila na tematiko račk.

20180515_114847.png

Najprej si je morala ogledati naše fotografije, ko smo bile dojenčice in uganiti katera je katera. Naslednja igra so bile anekdote, ki jih je morala prebrati na glas, se spomniti s kom jih je doživela in jih pokomentirati še iz svojega vidika. Naslednjo igro priporočam vsem, ki se boste lotile priprave baby showerja – igro kričač. Na ušesih je imela glasno muziko, pri tem pa je morala prebirati z ustnic besede, ki smo ji jih govorile. Pri tej igri smeha zagotovo ne bo manjkalo. Me smo se nasmejale do solz. Napočil je čas za pice. In kaj sem storila jaz? Pice so bile naročene na Sidru, jaz sem prijateljičinega brata poslala ponj čisto drugam – v  Črni baron. To je bil že drugi dokaz o moji zmedenosti. Izpolnile smo tudi vprašalnike kdaj menimo, da se bo otrok rodil, kako velik in težek bo, v kompletu z izpolnjenimi listi pa je dobila tudi bon za tortico, za tisto, ki bo bila najbližje. Sledila je še igra spomin. Znano je, da nosečnicam “peha spomin”, zato smo skozi igro preverile kako dober je njen. Seveda ne bi bilo to to, če ne bi že tretjič ta dan nekaj “posrala”, saj nisem dala vseh parov na mizo.

20180515_114833.png

In kako sem se lotila razkritja spola? Punce so morale slediti navodilom račk, skupaj so jih iskale, ob tem pa niso niti najmanj pričakovale kaj jim bo “prinesla” zadnja račka. Ta jih je napotila po tlakovani potki v smeri proti cesti. Tam je med drevesi bila obešena škatla z napisom “Boy? Girl?”. V notranjosti so bili baloni in papir v barvi spola. Punce so se postavile pod škatlo, potegnile vrvice in že so baloni padli na njih. Veselja, navdušenja, pa tudi solz ni manjkalo.

20180515_114902.png

Tokom dneva pa so se, tako kot se za tovrstno zabavo spodobi, zvrstile različne igre, pa veliko smeha, hrane in čveka.

20180513_190432.jpg

Dan je prehitro minil in polna vtisov se že veselim naslednje takšne zabave ( upam, da me še kakšna prijateljica v kratkem razveseli ).
Sedaj pa odštevam in se veselim, da Timea in Minea dobita novega prijatelja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s