naš vsakdan

Eden najboljših nakupov?

Eden najboljših nakupov? Stajica definitivno. Čeprav se velikokrat srečam s kakšno debato kjer jih večina ostro zavrača uporabo le-te. Zame je stajica rešiteljica. Brez nje se bi mi odpeljalo. Kupila sem jo, ko sta bili stari dva meseca, takrat je služila kot dnevni počivalnik, nato smo jo postopoma spuščali in se je počasi spreminjala v igralni prostor. Ko sta začeli postajati vse bolj aktivni, smo nabavili ograjo ( 2.5 x 2.5 m ) in jima noter uredili igralni prostor. Eno manjšo stajico imamo na atriju, drugo pa na morju.

FB_IMG_1527181980601

20180527_160103.jpg

Poleg dveh psov, na miljone dlak, ki jih nikoli ne zmanjka, kablov, omar, poličk,.. je to v mojih očeh varno zatočišče. Lahko v miru počistim, skuham, spijem kavo,.. Timea in Minea pa se med tem igrata. In to k sreči ( trkam ) zelo radi. Nekatere skrbi kako se otrok v stajici razvija. Kljub omejenemu prostoru se obe normalno razvijata, lepo plazita, vstajata,.. Seveda to ne pomeni, da se drugod po stanovanju ne gibljeta. Se, vendar večina takrat, ko nisem sama doma..

20180524_180755

No in tega se sedaj, ko sem na morju se bolj zavedam. Stajica je luksuz! Za mami odmor, za katerim sledi plazenje vsaka v svojo smer, ena na ležalnik, druga v prikolico. In ja sedaj bi bilo najbolje, da bi bila hobotnica, saj sta dve roki premalo – vsak dan bolj.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s