naš vsakdan

Načrt je skoraj padel v vodo, manjkal je par rok

Danes pihata Timea in Minea že enajsto mini svečko. Včeraj sem se v trgovini zaustavila pri otroških oblačilih in kar nisem mogla verjeti kako majhna oblačila sta nekoč nosili. V roke sem prijela številko 56, pa se mi je zdelo tako mičkeno, Timea in Minea pa sta ob rojstvu nosili še manjšo številko, in sicer 40-46..

20180607_151140.jpg

Majhni lumpi je vsepovsod polno. V zadnjem mesecu je videti predvsem, da sta se še bolj povezali. Zjutraj, ko se zbudita najprej plezata na rob postelje, da se vidita in se pri tem tako nasmejita, da sem cela raznežena. 🙂 Res sem srečnica, da sem mamica dvojčicama. ❤ Čez dan se veliko zaigrata skupaj, po navadi je Timea glavna, Minea pa ji povsod sledi. Obožujeta glasbo in ogromno plešeta – v svojem stilu. Po mojem jima ne manjka veliko, da shodita, mislim, da je možno, da bosta za svoj prvi rojstni dan že korakali. Seveda sem tudi že v pripravljanju njune zabave, a pri obilici vsega, mi primanjkuje časa, da bi izvedla svoje zamisli in želje, vseeno pa se bom potrudila, da preživimo maksimalno lep dan.

Enega izmed takšnih smo preživeli preteklo nedeljo in včeraj. Ati je malo doma, ker veliko dela, zato smo vesele vsakega popoldneva, ki ga lahko preživimo skupaj. Prejšnjo nedeljo smo se odpravili z gondolo na Pohorje, včeraj v Mini zoo v Slovenskih Konjicah. Odhod na Pohorje je skoraj padel v vodo, saj nama je manjkal par rok. Na sprehodu pa smo srečali prijatelja, s katerimi smo se “podviga imenovanega dvojčici v gondoli”, skupaj lotili. Če bi imeli “marelo” za dvojčke, ne bi bilo problema, tako pa vozička ni tako enostavno zložiti. Potem sta tu še kraljični.. in dve veliki torbi v katerih ne manjka ničesar. 🙂 Malidve sta uživali in z veseljem opazovali razgled.

20180603_160102

Včeraj pa sem izlet v Mini zoo na hitro splanirala, “pobasale” smo atija in že smo se odpravili na pot – nismo mu povedale kam gremo. Ko je videl kam smo prispeli, je bil videti zadovoljen z izbiro. Vstopnica za odraslega je 6 evrov, za otroke do dveh let je vstop brezplačen. No, morem pa priznati, da sem z največjim interesom živalce opazovala prav jaz, malima ni bilo tako interesantno, navdušili so ju ptiči in koze, na vse ostalo nista polagali interesa. Morda bo naslednjič že bolj pestro.

20180609_142518

Kam se najraje na izlete odpravite vi? Vesela bom idej in predlogov.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s