Drugi o nas

Prvič ju je v roke prijela po nekaj mesecih, sedaj pa…

Zdravo sledilci naše Twinsmame!

Sem Živa, Teina prijateljica in sodelavka. Naslednji teden bom z našo Twinsmamo in pikicama preživela na morju. Tea je ob tem dobila zanimivo idejo in itak sem bila takoj za. Gostovala bom v njenem blogu in vam opisovala vsakodnevne dogodivščine s »twinsfamilijo«, ki ji bo sicer manjkal ata, ampak ne dvomim, da bo več kot dovolj dogodivščin, ki se jim bomo skupaj nasmejali.

No najprej – to bo prvič, ko bom s Timeo in Mineo več časa. Seveda sem bila večkrat na obisku pri njih doma. A uro, dve. Več ne. Prvič sem ju v roke prijela po kar nekaj mesecih, a ne Tea? Ja, enostavno nisem najbolj spretna z otroci. Ok, to se sliši čudno, ampak saj veste kaj mislim? Seveda Teini mali dve obožujem, sladki sta in pravi frajerki – no, dokler ne bom en teden z njima, hahahaha. Seveda se spet hecam. Ok, morem paziti kaj pišem, da ne boste na koncu mislili da sem totalna čudakinja.

Torej za oddih na morju s tremi frajerkami sem se odločila, ker vem, da si Tea želi čim več letošnjega poletja preživeti na morju. Po nekaj usklajevanja in termin je bil dorečen – prvi teden v juliju. Tea me je vsake toliko malo želela prestrašiti, da sta mali dve ponoči precej zahtevni. Ampak iskreno, mene nič ne skrbi, dve babi bova pa ja že zmogli

No se javim v nedeljo, haha, mogoče spremenim mnenje. Osnovni plan je narejen, jedilnik napisan, prevoz rezerviran. Ja nič, akcija! Se beremo.

Živa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s