Drugi o nas

“V kaj me je prvič v življenju prepričala Tea?”

Pa je prvi dan za mano. No, ne prvi dan, polovica dneva, v Fažano sem namreč prispela okoli dvanajste ure. Da začnemo še v Mariboru. Prvič v življenju, sem na pot odšla s prevozi. Zakaj? Tea me je prepričala, da je to najboljša možnost, saj se nazaj vračamo skupaj naslednjo soboto. Štartala sem ob sedmi uri, prijazen voznik, za katerega se je na koncu izkazalo, da prihaja iz Ukrajine, a je odlično govoril slovensko, me je pripeljal praktično od doma pa do končne lokacije.

Ja kaj naj rečem, od Celja do Kopra sem sedela na sredinskem sedežu, tako da ni bilo najbolj prijetno, a kaj »čemo«. Tam je voznik odložil ostale potnike, tako, da sva pot nadaljevala sama in na meji porabila okoli 40 minut. Ok, naprej je šlo gladko in hitro sem bila v Puli, vmes pa sem se naučila še kakšno rusko besedo. 😉

V Puli so me pričakali Tea, Mitja, Tjaša, Marko in seveda Minea, Timea ter Jana. Kot se spodobi smo najprej šli na kosilo – »padli« so lignji. Kasneje sta se Tjaša in Marko poslovila in štartala nazaj za Slovenijo, mi pa smo šli v šoping – nabavo hrane za cel teden. Mitja je ostal z najmlajšimi članicami, midve s Teo pa sva opravili NAJHITREJŠI NAKUP. Ona je dobesedno letela po trgovini jaz pa zadaj, »ko idiotka« z vozičkom. Zakaj? Ker je bil defekten!!! Tea pa je mislila, da ne znam voziti – podcenjevanje že prvi dan, saj ne morem verjeti. No po salvi smeha, sva nakup zaključili in krenili smo proti kampu.

V kampu smo se namestili, lokacija je svetovna, mali pa totalno uživata. S Teo sva izkoristili današnji dan, ker je Mitja še tu, zato sva se sami odpravili na plažo. Baje, da naju ni bilo skoraj uro, morje je super, naplavali sva se za cel teden vnaprej.

Mali sem tudi nahranila, super sta “papali”, v bistvu že obvladam, hahaha. Morem pa priznati, da sva se s Timeo prav »nakonektali«, tako da mislim, da naslednje dni bo še super fino. To je to, dan preživet super, kako je bilo ponoči, pa vam zaupam jutri. No, če ste za? 😉

Živa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s