Drugi o nas

Za nami je prvi popolnoma samostojen dan. Punci sta spali do devetih, ko sta se prebudili pa sta imeli takšna nasmeška, da si vedel da je pred nami en lušten dan. Po zajtrku je bil čas za malo igranja, midve s Teo pa sva naredili okviren plan kako bo dan potekal. Odločili sva se, da gremo tokrat popoldne do Pule.

In mislim oz. predvsem upam, da sem bila Tei zdaj ko tu ni več Mitja dovolj v pomoč. Mimogrede, prvič v življenju sem previla otročka, in to kar obe. Ne samo previla, praktično slekla, previla in oblekla v oblačila za »v lajf«.

20180702_225840

A pred tem je bilo pestro, namreč Timea kar osem ur ni spala, ob jutra ko se je zbudila, pa do nekaj do štirih. Revica, kljub temu, da je bila vidno zaspana, ni omagala. Med hranjenjem jo je že v stolčku »pigalo« in je komaj ostala pokonci, ko jo je pa Tea samo prestavila v posteljico je v sekundi tudi trdno spala. Popoldanski počitek je trajal eno uro potem pa je sledil odhod v Pulo.

Mimogrede – med počitkom Minee in Timee sva stavile koliko časa bosta spale. Tea je rekla uro, jaz pa 20 minut manj. Zmagala je Tea, jaz pa sem morala dati za rudno v Puli – valda je padel coctail.

20180702_201102

Včeraj sem tudi jaz kuhala, tako da je Tea prvič v življenju jedla krompirjev golaž, na način kot ga pripravljamo očitno samo v Savinjski regiji – no ali pa samo pri meni doma, hahaha. Rekla je, da ji je bil dober, tako da očitno tudi nenavadne kombinacije kdaj pašejo skupaj.

Sicer pa kljub temu, da smo izlet v Pulo skrbno načrtovale se vse ni izšlo pa planih. Zataknilo se je pri poti domov okoli osmih. Računali sva da bosta pikici v avtu zaspali, a kako zelo sva se ušteli. Žal sta neutolažljivo jokali, jaz pa nisem vedela kako bi jima še pomagala. Tudi v kampu ni bilo šans, da ju uspavava, tako da sva ju enostavno še dali malce na tla. In ugotovili sva kaj je najbolj zanimiva igrača – vez plastenk vode. Kakorkoli, nekaj čez deseto sta zaspali, ponoči pa bili neverjetno pridni.

20180702_191330

Midve s Teo pa sva večer končali s pico in radlerjem – »kaj češ lepšga«!

Živa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s