Drugi o nas

Tako ponoči vidim Teo skozi moje oči

Zdravo! Dobra novica – boljše sem!

Da na hitro razložim pomanjkanje mojega bloga včeraj. Že dan prej sem se ves časa počutila malce slabše, ampak je šlo. Ponoči iz torka na sredo pa me je zagrabilo – boleč trebuh, glavobol in siljenje na bruhanje. No zjutraj okoli sedmih nisem več zdržala v postelji, odpravila sem se ven na ležalnik, vzela ta močen nalgesin in molila, da zagrabi. Malce kasneje se je zbudila Tea in mi ponudila vse, da bi le bila boljše. Skuhala je metin čas in res, dobro uro kasneje sem bila že skoraj »prava jaz«.

36585153_2264074556965956_7210003114949083136_n

Razlaga podana, gremo zdaj k našem dnevu. Najprej ta prigoda – s Teo klepetava o noči, kako ta izgleda. Skoraj vedno se zbudim, ko Tea ponoči vstane in razložila sem ji, da zgleda kot, da je izven svojega telesa, kot da je njeno telo v postelji, ona pa pripravlja hrano kot duh. No to jo je zelo nasmejalo in dan se je začel. Mali dve sta se zbudili tako nasmejani, da sem po mojem že zaradi njunih veselih obrazov pozabila na slabost.
Se mi zdi, da sem jima čedalje bolj prirasla k srcu. No ali pa me imata najraje, ko jem – hahahah. Ko bi videli kako »fehtarita«, ko je na meniju palačinka. Aja saj lahko vidite, Tea je dežurna fotografinja za Instagram, haha. No med drugim sem za Mineo in Timeo tudi prvič v življenju pripravila čokolino. In očitno sem mojstrica, ker sta ga zmazali kot za šalo. Pa ga ni bilo malo! 😉

111111111111

A hočete vedeti še nekaj? Ko sta mali spančkali sva s Teo izkoristili in udarili partijo remija. No splačalo bi se staviti na mene, saj je izgubila kar dve stavi, ni mi bilo para! Sicer pa sta Minea in Timea iz dneva v dan bolj radovedni in prav zanimivo mi ju je opazovati kako se druga drugo opazujeta, se pogovarjata v neki svoji govorici in si pošiljata lubčke. V glavnem imamo se fino in ugotavljam, da bo teden dni minil še prehitro.

ŽIVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s