Drugi o nas

Se je to kdaj zgodilo tudi vam?

Včerajšnji dan smo preživele super, in ne morem verjetni, da se naš dopust počasi končuje. Minea in Timea sta med drugim prvič obiskali lunapark – seveda sta si samo ogledovali, kaj ju čaka že čez nekaj let. No dan je sicer potekal že po naših stalnicah, bilo pa je zelo soparno, tako da sva dobili s Teo občutek, da mali muči vročina. Zato jima je Tea pripravila bazenček, v dveh urah se je tako segrel, da je lahko na koncu dodala še malo hladne vode, sicer bi bile kot v savni, haha.

received_10216395813584869.jpeg

Po kopanju in čofotanju, ki ga obožujeta, je bil čas za njuno kosilo, mali sta špinačo s korenčkom, piščancem in rižem jedle kot za šalo. Kasneje sem jo poskušala uspavati z vožnjo z vozičkom, saj je bila Tea že nekoliko obupana, prav videlo se jima je, da sta zaspani, a nista želeli zaspati. Ni mi bilo jasno zakaj ne, če pa smo vse dni prej smo imele takšno rutino. Nakar se pač odpravim nazaj do prikolice in rečem Tei, da očito ne bo popoldanskega spanca. Ona pa pogleda v voziček in vidi, da sta v bistvu vzdignjeni in ne čisto v ležečem položaju – seveda da nista zaspali. Naredimo še en krog in mali trdno spita.

36671329_10216399696561941_2150831501992787968_n

Dremali sta dobro uro, midve pa sva spet kartali. Poraženka je bila na vrsti za večerjo, tako da smo po tem, ko sta se zbudili odšli do restavracije v kampu. No naj vam povem še to, v restavraciji, ki je zelo velika, imajo samo en stolček za hranjenje. Tea je tako spakirala stolčka od doma, saj je že vedela, kaj nas čaka in odpravile smo se. Po lignjih smo se spakirale v avto in odpravile do Medulina.

20180705_200430.jpg

Tam smo šle na en sprehod ob obali, spile pijačo in obiskale lunapark. Seveda smo samo opazovale, a glede na to kako velike okice sta imeli mali, mislim, da bosta že naslednje leto veselo skakale po igralih. Kakorkoli, na poti nazaj, ura je bila že pol devet, mali preoblečeni in previti, sta v avtu sladko zaspali – seveda naporno je bilo na izletu. Pridemo do kampa in Tea ju lepo prenese v posteljico, prava profička je že. Nakar se Minea zbudi in začne »čagati« kot da je jutro. Midva s Teo sva se samo gledali in nama ni bilo jasno od kod ji energija. Mala je čvekala kot že cel teden skupaj ne in se smejala. Ni pomagalo uspavanje v vozičku, na rokah, niti božanje v posteljici.

Na koncu je omagala nekaj pred polnočjo, Timea pa je vse skupaj sladko prespala. Ne vem, se je že vam tudi kdaj zgodilo, da je izgledalo, kot da so vaši otroci zvečer popili hektolitre kave? Hahaha.
Živa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s