naš vsakdan

Končno sem dočakala!

Dočakala sem. Končno! Iskreno, nisem pričakovala, da je kaj takega sploh možno. Da bom dočakala večer, ko ob 20.00 uri ali pa še prej vse tiho. Da bosta Timea in Minea spali. Da se bom lahko vlegla na kavč in se sprostila od natempiranega dneva. Prvi dan sem mislila, da je bil zgolj slučaj, a se je nato ponovilo še drugi, tretji, četrti dan. Za tiste, ki ne veste.. pred 21.00 uro navadno nista zaspali. Najpogosteje je bila njuna ura za spanje 22.00 ali še kasneje.

Velikokrat sem slišala nasvet, naj ukinem dopoldanski ali popoldanski spanec, da naj ju dam spati le enkrat na dan. Poskusila sem, vendar ni šlo, zato sem pustila, da pač počivata, ko to potrebujeta. Ja red je red, vendar tudi mi nismo vsak dan isto utrujeni. Tako nekako sem pač na vse skupaj gledala. Kar naenkrat pa sta začeli “zamikati” spanec. Sedaj zaspita ob cca. 12.00 uri za uro in pol in to je vse kar se počitka čez dan tiče. Zvečer okoli 19.00 ure pa sta že tako utrujeni, da ju lahko ( večji del ) samo odložimo in spita.

Kar se tiče nemirnega spanca, joka in hranjenja ponoči, ni očitnih sprememb, vendar sedaj sem spet malo bolj pozitivna, da se bo tudi to kmalu uredilo samo od sebe, tako kot kaže, da se ureja dnevni počitek in večer.

Jupii samo tako naprej punčki moji.👏👏❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s