naš vsakdan

Prvi teden uvajanja za nami

Pa je prvi teden uvajanja v vrtec in nasploh novega poteka dneva za nami. In kako je? V ponedeljek smo starši z otroci preživeli pol ure, naslednji dan smo jih pustili same. Prve tri dni je bilo skoraj preveč popolno, da bi bilo res. Brez solzic, veselili sta se, plesali in smejali, vzgojiteljici sta mi rekli, da sta neverjetni. V četrtek pa prvi jok Timee. Ker sem ju peljala sama, sem mislila, da je krivo ker ni bilo zraven atija. Ko sem ju pobrala sta mi vzgojiteljici povedali, da je Minea jokala v intervalih, Timea se je, ko sem šla, popolnoma umirila. Minea se je z zabuhlimi očmi od joka, na vso moč nasmejala, ko me je zagledala in me tako stisnila kot še nikoli. Ja, bilo mi je zelo lepo.

20180906_070151.jpg

* Timea: zbudi se Minea *

V petek zjutraj pa sta tako kričali, da sem se zjokala tudi sama, ko sem prišla do avtomobila. V vrtcu sta preživeli 2,5 uri, nato je sledilo presenečenje. Po njiju sta vrtec že po prvih dneh prišla boter in botra in skupaj so šli na sprehod, med tem, ko sem bila ta čas na sestanku.

received_240083896702330

Najbolj mučna so jutra, ko ju težko zbudim, saj vstaneta skoraj dve uri prej. In glede na to, kako neprespane noči še vedno imamo in da sem se najbolj spočila zjutraj, bom potrebovala še kar lep čas, da se na to navadim tudi sama. Sicer sta bili navajeni spati enkrat na dan, zaspali sta okoli 12. ure, sedaj pa sta že ob 10 totalno zaspani. Spita dopoldan 1 uro in nato se lepotni dremež popoldne.

Kako pa so vaši malčki sprejeli vrtec?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s