naš vsakdan

Včeraj sva se potepala, danes pa…

Najprej morem javno pohvaliti moji punci, ki sta včeraj in danes, spali do 9.00. Samo upala sem, da se še ne bosta začeli zbujati ob 7.00 tako kot ju zbujam jaz med tednom. Ufff.. včeraj sva bila z Mitjem na luštnem – na poroki njegovega bratranca 🤵👰. In tako sva bila ves dan odsotna, pazila pa sta jih moja mami in pomočnik, ki v večernih urah funkcionira bolj slabo, ker je navajen hitro spat – moj ati. Prvi plan je sicer bil, da vzameva žabici s seboj, moja starša pa zvečer prideta po njiju. A sva si tik pred zdajci premislila. Vožnja v Radlje in nazaj, obilica ljudi po tednu, ki jima je prinesel veliko novosti in prehlad enostavno niso bili dobra kombinacija. Pa seveda tudi nič hudega, če imata mami in ati nekaj trenutkov zase, kajne? 🙂 💜Iskreno nama z Mitjem v zadnjem času primanjkuje komunikacije in najinih trenutkov. Tako pač je, če živiš s starši in če partner ves dan dela.

20180908_210425.jpg

* Ta tabla, mi je še posebaj padla v oči *

Bila sva priča zaobljubi po 25-ih letih veze. Waaa! Kako lepo je videti ljubezen v očeh po tolkih letih. Upam, da bova tudi z Mitjem enkrat na tej točki.

20180908_195919.jpg

Pikici sta v varstvu uživali, malo sta moji mami zagodli pred spanjem in ja, predstavljam si, kako hudo ji je moralo biti. Ko imata “svoje trenutke” ju težko pomirita dva, kaj šele en sam. Po navadi se to zgodi, ko se Timea v sanjah nečesa prestraši in nato s svojim jokom prestraši še Mineo.

Morem priznati, da opažam kar nekaj sprememb v njunem vedenju 😔, ne vem ali je to zgolj slučaj, ali lahko povežem z vrtcem. Ampak danes, ko je moj dan – moj rojstni dan, ne bom preveč razmišljala o tem. 🎂💜

20180909_001715

* Tako me je možek nekaj čez polnoč presenetil s tortico 💜..žal je nisem mogla pojesti, ker sem pred tem šla čez svoje meje sposobnosti😂. *

Se tipkamo*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s