naš vsakdan

Takšen odnos sta vzpostavili v vrtcu

Po tem kar sem zapisala v zadnjem blogu, sem govorila z vzgojiteljico in ji povedala svoja opažanja. Povedala mi je, da takšnega obnašanja niso zasledili, saj bi mi v tem primeru zagotovo povedala.

Zanimalo me je kakšni sta sicer🤔. Doma si sledita, se igrata in včasih je videti kot da v svoji govorici kujeta načrte😂. No, po novem se tudi skoraj stepeta. Zato me je zanimalo kakšen je njun odnos, ali sta skupaj ali si vsaka poišče svojo zaposlitev. Vedno sem govorila, da mi je boljše ker sta skupaj, ker imata en drugo in da se bosta zagotovo znali tudi potolažiti.💜 Zaenkrat sta vsaka zase, poiskali sta si svoje prijatelje in ni videti, da bi se iskali, niti se ne igrata skupaj.

20180911_145018.jpg

To me je presenetilo, po drugi strani pa mi je všeč, saj tako po mojem lažje razvijata svojo osebnost in zanimanja. Jaz kot mama dvojčic priznam, da velikokrat govorim v dvojini, ne da bi izpostavljala vsako posebaj, a to počnem podzavestno. Bosta to – bosta ono – naredili sta to….

20180912_182826

Sicer pa sem zelo vesela, ker sta prvič spali v vrtcu in zaspali popolnoma brez težav. In spali sta kar dobro uro! 🤗 Tudi, ko sem ju dvignila, sta bili nasmejani, dobre volje. To je res super občutek. Poleg tega pridno jeta, zato mi je vzgojiteljica predlagala, da ju danes pustim do 14.00, tako da bosta imeli še popoldansko malico. A žal, je Timea imela proti jutru vročino, zato je ostala doma, Minea pa je v vrtcu.

Danes me čaka prvi roditeljski sestanek. 👨‍👩‍👧‍👧

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s