naš vsakdan

FOTO: Tudi letošnje božično fotografiranje je za nami, preverite kako smo se imeli

Veseli december je pred vrati in seveda je bilo jasno, da se bomo ponovno družinsko fotografirali. Lansko slikanje je bilo kar naporno, saj sta Timea in Minea imeli ravno v času slikanja krče, tako, da je bilo res vse prej kot zabavno. Kljub temu pa so nastale super fotografije.

V nedeljo smo najprej na “polno” iskali kombinezona, saj sem v prvi “rundi” na razprodajah kupila prevelikega. Po tem, ko smo v zadnji trgovini, ki smo jo imeli na seznamu “obišči” našli prava, smo se odpravili na fotografiranje. Postali sta slabe volje, njuno razpoloženje je bilo vse prej kot dobro. In seveda sem si mislila: “Pa tako sta vedno super, nasmejani, za “čago”, sedaj pa bomo ponovno imeli problem.” In k sreči sem se motila! Že ko smo prišli do studia in sta videli Nino, ki nas je pričakala s širokim nasmehom, sem vedela, da se bo dobro izšlo. Sramežljivo sta ju opazovali, a ne za dolgo, kmalu so postale prava družba.

Kot v zboru smo prepevali domače pesmi

Scena ju je tako navdušila, da sta v minuti bili povsod. Veselo sta raziskovali, se igrali z božičnimi kroglami, najbolj pa ju je navdušil moder stol. Še k sreči sta njuni ritki še tako majhni in sta si ga lahko delili! 🙂 Imeli smo se super, mali dve sta pravi plesalki, takoj, ko slišita glasbo – plešeta. In tako smo Nina, Mitja in jaz kot v zboru prepevali domače pesmi, Timea in Minea pa sta se hitro prijeli za roke in zaplesali. Čas je hitro minil, saj smo se res zabavali.

Božično slikanje je tako še eno izmed mnogih, ki smo jih prepustili Nini – predobjektivčkom.si  . Med drugim je ovekovečila njun krst in njun prvi rojstni dan. Všeč mi je ker je na “izi” in jo imata zato malecki radi! Zna z otroci, zna ju nasmejati in to je po mojem mnenju ena izmed ključnih stvari pri slikanju. Poleg tega pa še vedno poskrbi, da ne čakamo predolgo na slike. V glavnem.. res, priporočam!

IMG_9038

Kapice z imeni sem že drugo leto zapored nabavila v Baby Butik-u.

IMG_9025

Božičkova pomočnica št. 1 je Timea.

Zakaj 1? Ja zato ker je starejša. In to za cele tri minute!

IMG_9021

IMG_9045

Za čudovita božična kompletka so poskrbeli Mali LorDi. Po tem, ko sem pri njih naročila poletne kompletke, sem se odločila, da se tudi tokrat obrnem na njih! In spet so me navdušili! 🙂

IMG_9017

IMG_9050 (1)

IMG_9058

IMG_9009

Nina, hvala 100x za lepe spomine in z veseljem se bomo vrnili k tebi!

FOTO: Predobjektivčkom.si

                                                                   Oblačila: Mali LorDi

Kapici: Baby Butik 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s