naš vsakdan

Mini dopust, raziskovanje, čofotanje in predvsem (ne)spanje

Komaj sem čakala sredo, da se odpravimo na kratki oddih. Sprememba okolja vsem dobro dene. Pa še moji starši se bodo vsaj malo spočili od našega direndaja🤣. Še Jano sem dala v hotel – Kosmato srečo, kamor hodi že od malega. Vedno mi pošljejo kakšno slikico ali video, tako da smo lahko brez skrbi.🐕💖

received_292775778032861.jpeg

Z nami sta šla tudi botra. Čeprav je v kombiju skoraj zmanjkalo prostora za njuno prtljago.😂😲Zgledalo je bolj kot da se selimo, kot da gremo nekam za tri dni. Itak že gromozanski voziček zasede pol prtljažnila. Ampak ok, uspelo nam se je spraviti v kombi in že smo se odpravili na pot. M in T sta točno na meji zaspali za celih 30 minut, kolikor smo imeli do hotela. V vrtcu pa spita dve uri. Izgleda, da vadita in da mi bosta kmalu doma pokazali kako to izgleda.

20181128_120949.jpg

Ko smo se razpakirali je sledilo raziskovanje hotela in okolice. Ni ga kotička, ki ga T in M ne raziščeta. Včasih si želim, da ne bi bili tako pogumni, predvsem Timea, ki res nima strahu pred ničemer. Ko smo se vrnili v sobo in ko sta slišali, da gremo delati poč poč, pa je bilo veselje. Takoj vesta, da je čas, da oblečemo kopalni plašč in že stegujeta roke, da sta čimprej oblečeni. Res sta tako sladki, ko racata sem in tja, da očarata vse. Voda pa je itak zakon – čeprav Minea, bi najraje popila pol bazena🤣.

20181128_184259.jpg

Pred večerjo sta bili že tako utrujeni, da sta jo komaj prestali. Ko smo se vrnili v sobo, pa sva ju samo preoblekla in nekaj pred osmo sta spali! Brez težav!👏😍Vav, to je res luksuz. Navadno, ko katera zaspi pred 22.00, se nato okoli 23.00 zbudi kot da je jutro in je ne moreš uspavati nazaj.😏 No tokrat je bil dve uri mir. Nato pa party! Na 15 minut. Naprej sem še vstrajno hodila iz spalnice v drugo sobo k njima ( dovolj je, da daš dudo, čaj, pobožaš ali pa je potrebna flaška mleka), nato pa sem se predala in preselila na kavč poleg njunih postelj. Ura je bila 4.00 jaz pa za sabo nisem imela več kot par kratkih počitkov.😴 To pa je res dopust v pravem pomenu besede. No, ko sem imela vsega dovolj, sem zbudla starega – zdaj si pa ti na vrsti! Res sem že čisto izmozgana od tega nočnega življenja! Prvo sem si rekla eh do leta dni, potem bo ziher boljše, zdaj si pravim eh do leta in pol, potem pa bo super! Boš vidla! 😭

Malo sem mogla pojamrati! Včasih paše.😛Ampak ok, dobra stvar je, da sta se vsaj T in M zbudili dobre volje, brez znakov žurerske noči. Vsa čast jima, kako dobro prenašata te flaška partye. Kot mami – nekoč.😈Pred nami je nova noč – novo upanje.

Se beremo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s