naš vsakdan

Pogledala sem več smrek kot pogledam oblačil: samo, da bi našla pravo

Le še nekaj dni je do božiča, pa sploh nimam občutka.🤔 Vsako leto namreč že konec novembra moje stanovanje zaživi v prazničnemu vzdušju, a žal letos ni tako. Enostavno nimam ne volje, ne prostora.
Vsepovsod je gora krame – igrač in preostalih stvari in enostavno si v takšnem stanju ne predstavljam dekoracije vsepovsod.😭

V torek sem bila doma in padla je odločitev: danes bom postavila smreko na računalniški mizi, vse stvari z mize pa pospravila v veliko škatlo.😛 Lotim se akcije in letim v Obi po božično smreko. Moja mama je že dlje časa govorila, da si letos želi prave smreke, zato sem se odločila, da jo presenetim. Prodajalca, ki sta mi pomagala, sta si po mojem mislila, da nisem najbolj normalna😂. Pogledala sem več smrek kot pogledam oblačil, ko grem nakupovati. Z mano sta iskala tisto najbolj košato😂.🎄In kaj se je zgodilo? Na koncu sem izbrala tisto, ki sem jo gledala prvo.
1544774066564

Kupim še stojalo za smreko, lučke, ki so bile ravno -50% in v Kiku koco za cca 3 evre, s katero sem prekrila mizo. Postavim jo, namestim lučke, tako da je vse nared, da jo skupaj okrasimo.🙂 Popoldan je bila v vrtcu prva predstava in nato v igralnici delavnice, po tem pa smo se doma lotili okraševanja. Timea in Minea sta vsaka obesili eno bunkico, nato pa sem ju pustila, da raje opazujeta, saj drugače smreka že prvega dne ne bi preživela. 😂 Naveličana sem že bunkic, zato sem želela nekaj drugega. Po premisleku, sem ugotovila, da imam doma še kup kvačkanih metuljev v beli, roza in sivi barvi. Ti so bili mišljeni za dekoracijo luči v otroški sobi, a tako daleč še nismo prišli, zato jih lahko uporabim sedaj! Super.
1544774112528

Bolj ali ne, sem smreko okrasila sama. Mitja je obesil zadnjih pet metuljčkov. Ravno zato, da lahko reče, da je pomagal. 🤣 Naj mu bo… smreka na višini se je izkazala kot dobra odločitev. M in T sicer vsake toliko zamika, da bi prišli do nje, pa jima k sreči vsaj zaenkrat ne uspe. Danes sem spet prosta in ni bilo lepšega kot pojesti zajtrka in spiti kave v čistem miru v dnevni sobi ob soju lučk na božičnemu drevesu. 😎

1544774175073

Pa vi? Ste že postavili smreko?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s