naš vsakdan

Darilo bi skoraj pristalo v smeteh, ona pa v UKC

Morem deliti z vami, ker sem vesela, da mi je po dolgem času uspelo presenečenje v pravem pomenu besede. Pred nekaj dnevi je bila na obisku Mitjeva sestra. Povedala je, da si prihodnje leto želi smreko stožec🎄. Seveda jaz to informacijo hitro skladiščim in si mislim: “čez nekaj dni praznuje rojstni dan in to bi lahko bil del presenečenja!” Kot naročeno naslednji dan znanka napiše, da se odpravlja v Ikeo. Hitro se obrnem na njo in jo prosim, da mi pomaga pri presenečenju. 🙂 Brez problema!👏 Že prihodnji dan mi smreko pripelje celo domov! * hvala Mateja 💜*

*************
Planiranje presenečenja se nadaljuje. Sodelavko prosim, da ji napiše sms o dostavi:
Pozdravljeni/a!
Za vas imamo paket št. 40612019. Zaradi prezasedenosti naših dostavljalcev v prazničnem času bomo danes in jutri pakete razvažali dlje.
Pakete na vašem koncu bomo razvažali med 20.00 in 22.00 uro.
Prosim za potrditev prejema SMS.
Lp
Dostava paketov na dom – GSP
*************
Čez nekaj minut mi zvoni telefon. Mitjeva sestra. 😂 Sprašuje me, če je morda možno, da je kakšni paket za Mitja, povem, da ne. Pove mi, da ni ničesar naročila in da pojma nima kdo bi ji kaj poslal. Jaz nadaljujem… da pač naj napiše kdaj bo doma, morda je pa v kakšni nagradni igri kaj zadela. Ok, pošlje sporočilu “dostavljalcu” kdaj bo doma.😂 Zvečer se “dostavljalec” – moj mož odpravi na pot. Nastavi ji darilo pred vrata.. zdaj se začne akcija!
*
Vaš paket je pred vhodnimi vrati! Lp
*
Panikaaaaaaaaa…😂😂 kliče me: “Ma Tea to ni normalno! Jaz sem vse povprašala. Nihče mi ni ničesar pošiljal. Plus tega sem klicala takoj, ko sem dobila sporočilo, pa se mi nihče ne javi. Tako da meni to niti malo ni všeč. Paket pred vrati? Ma kje? Kako bi sploh prišel do vrat?” Jaz tiho poslušam, komaj zadržujem smeh, ko vidim v kakšni paniki je in da najmanj misli, da ima pred vrati bombo. Pa si mislim, dajmo še malo in ji rečem: “Pa poglej pred vrata! Nimaš kaj drugega nardit.” Poslušam kako odpira vrata in spet hitro zapre. “Tea pred vrati je bela škatla. Ma ne dotaknem se je! Nisem nič naročla, nihče mi ni nič poslal od poznanih, v nobeni nagradni igri nisem sodelovala.” Tišina. V sebi se smejim, tečejo mi solze smeha, ne morem se niti umiriti, ko si jo v živo predstavljam njo in škatlo pred vrati. “Tea. Saj nisi ti kaj ušpičla ne!? Tea?”.
Jaz ji rečem naj vzame noter škatlo in se smejim. Ona pa: “Tea ubila te bom! Veš kako mi bije srce? Kap me je skoraj. Si normalna.” In naslednji trenutek slišim: “Wiiiiiiiiiiiiiiiii, moja smrekaaaaaa….wiiiiiiiii.” Bravo, sedi 5, presenečenje je uspelo, sicer se je skoraj končalo tako, da bi darilo pristalo v smeteh, ona pa v UKC MB… ampak pustimo podrobnosti.
received_403677543506976

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s