naš vsakdan

S Timeo sva spoznali še nekaj prostorov poškodbenega dela urgentnega centra

Še dobro nisem končala zadnjega bloga, ki se navezuje na Mineino gripo in rvs virus, pa morem spet pisati o smoli, ki se je pripetila.😭 Danes sva s Timeo spoznali še nekaj prostorov poškodbenega dela urgentnega centra. 😏

Trenutno nobena ni v vrtcu in še nekaj dni ne bosta. Še ta ritem, ki smo ga vzpostavile, se je trenutno popolnoma zrušil, tako, da že vidim kako pestro bo, ko se vrneta v vrtec. Boljše, da ne povem kdaj greta spati in kdaj vstaneta. Vglavnem.. sledil je popoldanski počitek. Odpravile smo se v spalnico. Želela sem, da se skupaj pocartamo na veliki postelji💜, nato pa ju prestavim v kinderpet. Kar hitro sem ugotovila, da ne bo izvedljivo, saj je Timea skakala po postelji in se za nič na svetu ni želela ustaviti.😈 Zato sem dvignila Mineo in jo dala v njeno posteljico, tako sem si zamislila, da si lahko več časa vzamem za Timeo, da se umiri. V teh nekaj sekundah pa bum. Timea se je spotaknila in udarila v radiator ob postelji.😭 Dih mi je zastal. Ko sem jo vzela k sebi pa sem videla rano na lički in kri. V sekundi mi je postalo tako vroče, da sem se mogla sleči in zajeti zrak. S krpo sem zaustavila kri nato pa fotografirala in poslala mms prijatelju, ki je medicinski brat ter ga vprašala kaj naj storim. Kaj hitro sem dobila odgovor, da bo potrebno lepljenje.

Pa pojdimo na urgenco.. hitro sva na vrsti in zdravnik samo še potrdi, da bo lepljenje res potrebno. Počakava pred operacijsko, nato dobiva oblačila in zaščitno opremo. Vsi so bili zelo prijazni, trudili so se animirati Timeo in jo tolažiti. Le nekaj minut je bilo potrebnih in že je bilo za nama. Ker je bila pridna in pogumna je dobila v dar plišeka. Kako lepa gesta! 💜 Sicer pa lepilo se naj bi obdržalo nekje pet do deset dni in nato samodejno odpadlo iz kože.

resized_20190115_152158(0)_4194

Divja Timea je bila hitro spet pogumna in drzna. Takšna kot pač je. Moj mali hiper😂💜.

Sedaj pa res upam, da se javljamo samo z lepimi novičkami.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s