naš vsakdan

Za nami je čudovit oddih

Kuku! Spet smo tu… 🙂 Za nami je super tridnevni oddih, ki nam je vsem štirim zelo ugajal. No vsem petim, saj smo poskrbeli tudi za Jano, ki je med tem, ko smo mi bili v Biotermah, uživala v pasjem hotelu Kosmata sreča.

Ker sta pretekli teden malo driskali, smo mislili, da bo ponovno dopust padel v vodo, k sreči pa se je stanje pravi čas uredilo in v soboto zjutraj smo se odpravili. Vem, da je čudno, a ko smo vstopili v hotel sem dobila solze v očeh. Srečna, da bomo po dolgem času skupaj, le mi – kot družina. Brez službe in nenehnih opravkov. Takšni trenutki so preredki in mi zato toliko bolj pomenijo.

1551349432973

Kratko in jedrnato: imeli smo se super! Bili sta pridni, vse jima je bilo zanimivo in seveda ker sta dve, imata vsepovsod obilo pozornosti.

1551349543292

Z veseljem sta oblekli kopalna plaščka in se podali proti bazenu. Ko vidita vodo, se jima zasvetijo oči. Noro uživata in tudi doma se večkrat tedensko kopata. Ko slišita kopanje, že letita proti kopalnici. Jaz pa uživam zraven njiju, ko vidim njuno srečo v očeh.

1551349727540

Spoznali domače živali

Končalo se je z izletom h kolegom na bližnjo kmetijo, kjer sta Minea in Timea prvič videli domače živali, kolegica pa je (ne vem s čem sem si zaslužila ampak uspelo ji je, da me je zelo presenetila) spekla meni najljubše KROFE. 🙂

1551349612868

Ponovno bolezen na obisku

Žal pa sta ponovno doma in tako bo prihodnja dva tedna. V ponedeljek popoldan sem pri Minei zasledila stokanje, zato sem včeraj poklicala pediatrinjo in rekla je, naj se pridemo pokazati. Minea je ponovno na ventolinu – bronhiolitis. Upajmo, da se stanje čimprej izboljša. In upam, da bo kmalu konec tega obdobja, ki sem ga že dodobra naveličana. Prosim za eno velikooo košaro zdravja.

Včeraj sem ju prvič peljala k bioenergetiku, za to sem se odločila iz zdravstvenih razlogov in zaradi spanja. Poročam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s