naš vsakdan

Same lepe novičke, mami je neučakana

Sploh ne morem verjeti, da je že dva tedna odkar smo se nazadnje javile. 😯Priznam, občasno se malo izgubim v napornem vsakdanu. Pa saj mamice same dobro veste kako je to. Vsaka od nas bi verjetno bila vesela gumba pauza – da bi 10 minut zadihala, vse ostalo okoli nje pa bi bilo mirno. 🤣Ampal žal, tega še niso izumili.

Ravno toliko kot je od naše zadnje objave, je tudi od dneva, ko sta bili T in M nazadnje v vrtcu. Včeraj sta ponovno šli. Bilo je malce joka, njunega, pa tudi jaz sem potočila solzo, ko so se vrata zaprla, a baje sta hitro že bili nazaj v svojem “tempu”. Prehlada se sicer nikakor ne moremo v polnosti znebiti, tudi rahel kašelj je nenehno prisoten. 🤔Vglavnem, upam, da se bolezni poležejo, saj se mi zdi res noro, vsepovsod vsi bolani, najrazličnejše viroze,.. Ne vem ali sem sedaj, ko imam otroke na to bolj pozorna, ali pa je dejansko res vse v tolikšnem porastu?

No ena novost, ki sem vam jo nazadnje omenila – bioenergetik.🤗 Ja, začela sem ju voziti k bioenergetiku. O tem sem dolgo razmišljala, kolegica mi je zrihtala kontakt, pa se nikakor nisem spravila. Nato pa je padla odločitev – izgubiti nimam ničesar, lahko kvečjemu pridobimo – jaz, malidve in vsi okoli njiju. Včeraj sta bili že tretjič. Fascinira me, kako se pri bioenergetiku umirita. Nobenega joka in skrivanja, kot se kdaj zgodi pred ljudmi, ki jih ne poznata. Že prvič sta brez problema sodelovali. Sedaj sicer o nekih drastičnih razlikah še ne morem govoriti, saj je potreben še kakšen obisk več, a jaz upam in verjamem, da bom lahko kmalu zares pozitivne novičke na tem področju delila z vami.❤ Sicer pa, spita lepše! Končno!

In še ena lepa novička. 😍Naš novi dom dobiva končno obliko. 👏👏Za to je najbolj zaslužen moj ati, saj je ogromno truda vložil v to. Veselimo se bivanja na svojem, samo, da nam bo naklonjen mir, ker dandanes je to izredno težko. ☹Sploh, ko ljudje niso zadovoljni s svojimi življenji, pa jim je naše bolj zanimivo.

Vglavnem. Sem vesela in neučakana. ❤ Se beremo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s