naš vsakdan

Pa sem “padla” še na eni točki

Če se spomnim časov, ko še sama nisem imela otrok in smo kje bili na kosilu ali pijači, pa sem videla, da imajo medtem majhni otroci telefon v roki sem se res zgražala. Kaj si bo tako mali otrok, star leto, leto in pol s telefonom? Grozno! Pa sem drugače med tistimi odvisneži od telefonov, ampak k otrokom, mi nikakor ne “sedejo”.

Zadnje čase sem začela opažati, da to prakticira kar nekaj mamic na sprehodu. Vidiš otroka v vozičku, med tem, ko se sprehajata skozi Betnavski gozd, kako veselo gleda risanko na telefonu. No še ena točka, ki se kar zgrozim. Ampak, ne bom več rekla nikoli, ker sem se odkar sem dobila Timeo in Mineo kar nekajkrat pregrešila na mojem seznamu česar ne bosta počeli.

S kakšnimi zadevami si jaz kompliciram življenje

Če mene vprašaš, sem kar dolgo počakala z gledanjem televizije, sploh pa telefona, a žal sedaj počneta oboje. In čez vikend, ko smo bile v termah, sem jima za mizo prvič dala telefon. V polni restavraciji sta tekali med ljudmi, skakali bi po policah,.. Pogledi ljudi so mi dajali občutek: si boš umirila otroka? Radi bi pojedli v miru. Mogoče si samo pišem scenarije v glavi, ampak dejansko me je bilo sram, kot da ne znam “ukrotiti” svojih otrok. Potem sem jima dala telefon, pa me je bilo spet sram, ker imata telefon! 😀 Ja.. s kakšnimi zadevami si jaz kompliciram življenje, vem.

In po tem vikendu je sledila “slinavka party”. Preoblačenje v eno, saj je slina tekla v potokih, jokanje skoraj ves dan, merjenje temperature, ki je bila prisotna ves teden. Obe sta plezali po meni, še panirati sem mogla tako, da sem imela eno v naročju, z mano sta šli na stranišče, skupaj smo preležale toliko, ko verjetno prej v letu dni ne. In tokrat sta dobili telefon, ker sem si želela mir.

Končno spet bolje

Sicer pa.. dobra stvar je ta, da sta po dobrem tednu dni spet moji stari žabici, razigrani, veseli, nasmejani, spet imata pravi apetit. ❤ In tudi jaz se počutim veliko veliko bolje. Razmišljam pa, da bi se odpravile na solno terapijo. Veliko sem prebrala o tem, mnenja so deljena. Baje med drugim lajša bolezni dihal, pomaga pri pogostih prehladih in mnogih drugih zadevah. Najbolj si želim, da bi jima dvignila imunski sistem in to je zagotovo ena izmed idej. Kakšne so vaše izkušnje? Koga priporočate?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s