naš vsakdan

Vsak, ki pride v našo družino, rabi nekaj časa, da se privadi na totalni “djumbus”.

Dragi moji, selitev je pri koncu in mislim, da bom lahko končno malo zadihala. Poleg tega, da je Mitja veliko odsoten, male konstantno bolane in potem so tu se službene obveznosti, je bilo vse skupaj res malenkost težje. A čez vikend nam je uspelo, manjkajo nam le še finese in končno bomo na svojem. Mitja se je pošalil, da je to extra Delovna akcija ( oddaja na Pop tv kjer dom preuredijo v nekaj dneh ), saj je naša “akcija” trajala dve leti.

Zdi se mi, da je moja mama na trenutke še bolj navdušena kot jaz. “Spakirala sem ti stvari iz kopalnice.”. Dva dni kasneje slišim: “Spraznila sem omaro, tvoje čevlje mislim.” Hvala draga mama, ker mi daješ občutek, da me mečeš ven. ( hecam se seveda ). Drugače pa… sosedi sem povedala, da je žal konec mira, vračamo se in pri nas zares nikoli ni tiho. Vsak, ki pride v našo družino, rabi nekaj časa, da se privadi na totalni “djumbus”. Čeprav se morda sliši nenavadno, včasih si sami želimo malo tišine, samo nam nekako ne uspeva.

V Solnem kristalu se zelo zabavata.

Timea in Minea sta se po 16-ih dneh vrnili v vrtec. Pred vrtcem sta za trenutek obstali, a ko smo prišli v garderobo, ju še prav nisem slekla in že ju ni bilo več na spregled, že sta leteli v igralnico. Baje sta zelo družabni in pridno sodelujeta. Celo radi ustvarjata – barvata, kar mi je še posebno nebavadno, saj je doma že “panika”, če se kateta dotakne barve. Izredno ju moti, da imata kaj na prstkih. Včasih, ko pridem ponju in vidim v igralnico, sem šokirana – kako pridni so. Sladki, ni kaj, a kljub vsemu velikokrat pomislim, kako težko in odgovorno delo je vzgajati toliko različnih karakterjev. In navdušena sem, kako sta vzgojiteljici vedno pozitivno naravnani, nasmejani, v vseh teh mesecih še enkrat nisem videla “kislega” obraza, čeprav bi bilo čisto normalno, da bi mi kdaj ob mojem milijonu nepotrebnih vprašanj, namenile kakšen čuden pogled.

Sicer pa nadaljujemo s solnimi terapijami, vsak drugi dan, jutri bomo videli kako bo, glede na Mineino stanje, sicer pa bom v prihodnjem blogu napisala kakšno besedo več o sami solni terapiji, saj sem dobila veliko vprašanj v zasebna sporočila, želite vedeti več podrobnejših informacij in spremljati celoten potek “soljenja”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s