naš vsakdan

FOTO: Vstopite v igralni kotiček Minee in Timee

Hej hej!

Za mano je naporen teden v službi, tako, da se mi je zdelo, da živim že v nekem drugem svetu. Nama pa je z Mitjem skoraj uspelo dokončati Timein in Minein igralni kotiček. V bistvu je tako, da imata izjemno majhno sobico, v kateri sta samo postelji in previjalna miza, ki sem jo v nosečnosti kupila na Bolhi in se v njo zaljubila. Pri mojih starših smo imeli drugo previjalno, ki jo je Mitja dobil od prijateljice, ta pa nas je čakala, da se vselimo. Seveda je to tako dolgo trajalo, da sem že prišla do vprašanja ali jo še sploh potrebujemo? In odgovor je ja! Ne dam je še. Ima ogromno površino na katero lahko dam obe in se vse zabavamo, poleg tega pa ima tako ogromne predale, da sem v njih spravila vso garderobo mojih žabic.

No v osnovi sta bili v sobi dve postelji, sedaj pa je ta soba podobna čemu drugemu, ne ravno otroški sobici, a o tem kdaj drugič. Iščemo se še… iščemo ideje kako dobro spati! 😀 No, nasplošno Timi in Mini ne bosta morali imeti vedno tako majhne sobe, to se zavedam. Zato bosta čez par let dobili sobo v kateri imava sedaj z Mitjem spalnico. Ta je ogromna. Privoščila sva si jo, saj sva kar nekaj let spala tako, da sva mogla plezati en čez drugega. V majhni utesnjeni sobi kjer sva imela le nekaj centimetrov prostora ob eni stranici, sva si zares želela imeti pravo, lepo, prostorno spalnico z velikimi omarami. No, sedaj jo imava! 🙂 Verjetno le za kakšni dve, tri leta, pa dobro je. Takrat se bom potrudila, da bosta dobili pravi mali raj.

Ker sta pikici še majhni, no kmalu bosta dopolnili dve leti, sem si zamislila, da jima v dnevnem prostoru, kjer imajo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v istem prostoru, uredim igralni kotiček. Prostor, ki bo pripadel le njima in v katerem bosta uživali. Z nekaj preprostimi elementi sta ga dobili. In že nad njim sta bili navdušeni. A ves čas mi je nekaj manjkalo, pika na i. Tako sem prišla pred časom do ideje, da jima urediva stene, na katere bosta lahko risali s kredo. In točno to sva ta vikend storila. Najprej sem kolebala: ali naj naredim ravne linije ( ki se bodo najverjetneje ponesrečile ), “gore” ali “valovanje”. Mitja mi je kupil nek super trak, s katerim lahko izoblikuješ poljubne motive, saj je tako upogljiv, da ga z lahkoto zaviješ. Ker se mi je zdel zgornji del malo pust, sem zgoraj oblikovala še dva oblačka.

Kako izgleda končni izdelek pa vidite na fotografiji spodaj:

Desno zgoraj je izobešena prva umetnina Minee in Timee. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s